Uw verkopend makelaar in Delfzijl, Makelaarsland

Uw huis prominent op funda met NVM makelaar Makelaarsland

Zoekt u een goede makelaar in Delfzijl voor de verkoop van uw huis?
Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Delfzijl! Dankzij onze unieke formule kunt u uw huis in Delfzijl snel en efficiënt verkopen met een goedkope en ervaren NVM makelaar.

Huis verkopen in Delfzijl met NVM makelaar Makelaarsland
Makelaarsland: uw makelaar in Delfzijl biedt u voordelen:

Vast tarief van € 1.290

Omdat u zelf actief bent bij de verkoop, betaalt u duizenden euro’s minder dan bij een andere gemiddelde makelaar in Delfzijl.
U de bezichtigingen, wij de rest. Uw enthousiasme en kennis van uw huis worden gecombineerd met de expertise van uw makelaar bij Makelaarsland. Voor geïnteresseerden in uw woning te Delfzijl is het een groot pluspunt dat zij bij Makelaarsland buiten werktijden kunnen bezichtigen.

Over Delfzijl

De gemeente Delfzijl is door haar unieke ligging aan het Werelderfgoed de Wadden een plek boordevol cultuur en recreatie. De gemeente is druk bezig met een duurzame kwaliteitsverbetering van de woon- en leefomgeving in de hele gemeente. Dit betekent concreet dat de inzet gericht is op een gevarieerd woonmilieu, een bruisend stadshart en krachtige economische werkgebieden.

Het verkopen van uw huis of appartement in Delfzijl doet u goed en snel samen met NVM makelaar Makelaarsland.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.