Jouw verkopend makelaar in Delfzijl, Makelaarsland

Jouw huis prominent op funda met NVM makelaar Makelaarsland.

Zoek je een goede makelaar in Delfzijl voor de verkoop van je huis?
Makelaarsland is ook jouw verkopend makelaar in Delfzijl! Dankzij onze unieke formule kun je jouw huis in Delfzijl snel en efficiënt verkopen met een goedkope en ervaren NVM makelaar.

Huis verkopen in Delfzijl met NVM makelaar Makelaarsland
Makelaarsland: jouw makelaar in Delfzijl biedt je voordelen:

Vast tarief

Omdat je zelf actief bent bij de verkoop, betaal je duizenden euro’s minder dan bij een andere gemiddelde makelaar in Delfzijl.
Jij de bezichtigingen, wij de rest. Jouw enthousiasme en kennis van jouw huis worden gecombineerd met de expertise van jouw makelaar bij Makelaarsland. Voor geïnteresseerden in je woning te Delfzijl is het een groot pluspunt dat zij bij Makelaarsland buiten werktijden kunnen bezichtigen.

Bereken wat jij bespaart met Makelaarsland!

Over Delfzijl

De gemeente Delfzijl is door haar unieke ligging aan het Werelderfgoed de Wadden een plek boordevol cultuur en recreatie. De gemeente is druk bezig met een duurzame kwaliteitsverbetering van de woon- en leefomgeving in de hele gemeente. Dit betekent concreet dat de inzet gericht is op een gevarieerd woonmilieu, een bruisend stadshart en krachtige economische werkgebieden.

Het verkopen van jouw huis of appartement in Delfzijl doe je goed en snel samen met NVM makelaar Makelaarsland.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.