Jouw makelaar in Maastricht, Makelaarsland

De kennis en ervaring van onze makelaars kun je in Maastricht goed bij de verkoop van je huis inzetten!

Woon je in Maastricht en wil je jouw huis met een Maastrichtse makelaar verkopen?

Bekijk dan snel de voordelen van NVM makelaar Makelaarsland. Onze professionele makelaars verkopen huizen in Maastricht niet alleen vele malen sneller dan de gemiddelde makelaar in Maastricht, maar ook tegen gemiddeld hogere prijzen.

De makelaar voor de verkoop van jouw huis in Maastricht

Kies je voor Makelaarsland Online, dan schakel je een goede en goedkope makelaar in voor de verkoop van je huis of appartement in Maastricht.

–  Vast en laag all-in tarief

Je huis in Maastricht verkopen? Onze makelaars doen dat voor je. Waarom duizenden euro’s meer betalen bij een andere makelaar in Maastricht?

–  De ideale match

Jouw kennis van je woning en enthousiasme in combinatie met de expertise van onze makelaars vormen de ideale match. Jij weet alles van je huis en de buurt in Maastricht, wij zijn experts in het verkopen van huizen in Maastricht. Daarom doe jij de bezichtigingen en doen onze makelaars de rest.

–  Bereik de woningzoekers in Maastricht

Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. Dagelijks komen er duizenden bezoekers op onze site en onze makelaars spreken vele potentiële kopers. Daarnaast zorgen wij dat je te koop staande woning overal wordt geplaatst waar kopers met interesse voor het aankopen van een huis in Maastricht zoeken.

–  Altijd directe update

Je wilt je woning in Maastricht verkopen, dus wil je precies weten wat er speelt. Daarom heb je een up-to-date totaaloverzicht dat je 24 uur per dag kunt raadplegen. Is er interesse in je woning, dan stelt je makelaar je hier direct van op de hoogte.

Wil je meer weten over verkopen met Makelaarsland?

Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan

Over Maastricht

Het ontstaan van Maastricht dateert al van meer dan 500 jaar voor het begin van de jaartelling. Waar nu Maastricht ligt was er een Keltische nederzetting bij een doorwaadbare plaats (Mosa Trajectum) in de Maas. In eerste instantie bestond deze Maastrichtse nederzetting uit twee delen, aan elke kant van de Maas één (het huidige centrum van Maastricht op de westoever en het huidige Wyck op de oostoever). Nadat de Romeinen een brug gebouwd hadden, die deze twee delen van Maastricht verbond, kon de rivier ongeacht de waterstand overgestoken worden. Deze eerste brug in Maastricht bevond zich tegenover de huidige Eksterstraat en heeft meer dan duizend jaren dienst gedaan in Maastricht. Nadat zij was ingestort, is ze in de 13e eeuw vervangen door de huidige Sint Servaasbrug. Aan het begin van onze jaartelling breidde het Romeinse Rijk zich vanuit het zuiden uit tot de lijn Nijmegen, Utrecht en Katwijk.

Maastricht heeft enige eeuwen onder invloed gestaan van de Romeinen totdat het Romeinse Rijk ineen stortte. Begin 19de eeuw ontwikkelde Maastricht zich (in het kielzog van Wallonië) tot een van Nederlands vooraanstaande industriesteden. Aan het eind van de jaren 70 van de 20e eeuw daalde de werkgelegenheid in Maastricht sterk. Mede onder invloed van deze ontwikkeling werd de Universiteit van Maastricht opgericht. Een andere ontwikkeling die gaande is in Maastricht sinds de jaren tachtig van de 20e eeuw, is dat de stad Maastricht zich steeds meer profileert als congresstad.

Samen met Makelaasland je huis verkopen in Maastricht is de juiste keuze!

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.