Uw makelaar in Maastricht, Makelaarsland

Ook in Maastricht kunt u bij de verkoop van uw huis de kennis van onze goede makelaars inzetten!

Woont u in Maastricht en wilt u uw huis met een Maastrichtse makelaar verkopen?

Bekijk dan snel de voordelen van NVM makelaar Makelaarsland. Onze professionele makelaars verkopen huizen in Maastricht niet alleen vele malen sneller dan de gemiddelde makelaar in Maastricht, maar ook tegen gemiddeld hogere prijzen.

De makelaar voor de verkoop van uw huis in Maastricht

Kies je voor Makelaarsland, dan schakelt u een goede en goedkope makelaar in voor de verkoop van uw huis of appartement in Maastricht.

–  Vast en laag all-in tarief

Voor € 1.290 uw huis in Maastricht verkopen? Onze makelaars doen dat voor u. Waarom duizenden euro’s meer betalen bij een andere makelaar in Maastricht?

–  De ideale match

Uw kennis van uw woning en uw enthousiasme in combinatie met de expertise van onze makelaars vormen de ideale match. U weet alles van uw huis en de buurt in Maastricht, wij zijn experts in het verkopen van huizen in Maastricht. Daarom doet u de bezichtigingen en doen onze makelaars de rest.

–  Bereik de woningzoekers in Maastricht

Makelaarsland is het grootste makelaarskantoor van Nederland. Dagelijks komen er duizenden bezoekers op onze site en onze makelaars spreken vele potentiële kopers. Daarnaast zorgen wij dat uw te koop staande woning overal wordt geplaatst waar kopers met interesse voor het aankopen van een huis in Maastricht zoeken.

–  Altijd directe update

U wilt uw woning in Maastricht verkopen, dus wilt u precies weten wat er speelt. Daarom heeft u een eigen ‘Mijn gegevens’-pagina met een up-to-date totaaloverzicht dat u 24 uur per dag kunt raadplegen. Is er interesse in uw woning, dan stelt uw makelaar u hier direct van op de hoogte via e-mail, sms en telefoon.

Over Maastricht

Het ontstaan van Maastricht dateert al van meer dan 500 jaar voor het begin van de jaartelling. Waar nu Maastricht ligt was er een Keltische nederzetting bij een doorwaadbare plaats (Mosa Trajectum) in de Maas. In eerste instantie bestond deze Maastrichtse nederzetting uit twee delen, aan elke kant van de Maas één (het huidige centrum van Maastricht op de westoever en het huidige Wyck op de oostoever). Nadat de Romeinen een brug gebouwd hadden, die deze twee delen van Maastricht verbond, kon de rivier ongeacht de waterstand overgestoken worden. Deze eerste brug in Maastricht bevond zich tegenover de huidige Eksterstraat en heeft meer dan duizend jaren dienst gedaan in Maastricht. Nadat zij was ingestort, is ze in de 13e eeuw vervangen door de huidige Sint Servaasbrug. Aan het begin van onze jaartelling breidde het Romeinse Rijk zich vanuit het zuiden uit tot de lijn Nijmegen, Utrecht en Katwijk.

Maastricht heeft enige eeuwen onder invloed gestaan van de Romeinen totdat het Romeinse Rijk ineen stortte. Begin 19de eeuw ontwikkelde Maastricht zich (in het kielzog van Wallonië) tot een van Nederlands vooraanstaande industriesteden. Aan het eind van de jaren 70 van de 20e eeuw daalde de werkgelegenheid in Maastricht sterk. Mede onder invloed van deze ontwikkeling werd de Universiteit van Maastricht opgericht. Een andere ontwikkeling die gaande is in Maastricht sinds de jaren tachtig van de 20e eeuw, is dat de stad Maastricht zich steeds meer profileert als congresstad.

Samen met Makelaasland uw huis verkopen in Maastricht is de juiste keuze!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.