Je zoekt een goedkope NVM makelaar voor de verkoop van je huis in Meppel?

Verkoop jouw huis of appartement tegen lage makelaarskosten met Makelaarsland.

De actieve makelaars van Makelaarsland zetten zich voor 100% in om jouw woning te Meppel zo snel mogelijk te verkopen met het beste verkoopresultaat.

Verkoop jouw huis of appartement in Meppel

Met de moderne formule van Makelaarsland kun je duizenden euro’s courtage besparen. Je betaalt bij NVM makelaar Makelaarsland alltijd een vast en laag bedrag. Vanwege de vaste prijs weet je altijd waar je aan toe bent. Anders dan bij traditionele makelaars, die tussen de 1 – 2% van de verkoopprijs vragen. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen?

Bereken je besparing

Deskundige en betrouwbare makelaar

In Meppel heb je de keuze uit diverse verkopende makelaars. Let bij je keuze goed op de service en kwaliteit van de makelaar. Onze makelaars worden continu op deze aspecten getraind. Niet voor niets is Makelaarsland uitgegroeid tot de nummer 1 NVM makelaar van Nederland. Overal, dus ook in Meppel, worden goede verkoopresultaten door onze makelaars geboekt.

Zelf actief bij de verkoop

Bij Makelaarsland begeleid je zelf de bezichtigingen. Je bent daarom flexibeler dan welke makelaar dan ook. Het is een groot pluspunt voor geïnteresseerden dat zij in de avond of in het weekend kunnen langskomen om jouw huis of appartement te Meppel kunnen bezichtigen.

Over Meppel

Meppel is de kleinste gemeente van Drenthe. De inwoners van Meppel worden ook wel “Meppeler muggen” of “muggenspuiters “ genoemd, naar aanleiding van een volksverhaal, dat over meerdere plaatsen in de wereld bekend is. De sage wil dat op een nacht sommige inwoners dachten dat de kerktoren in brand stond, omdat er een rookwolk om de Meppeler toren hing, maar het bleek een zwerm vuurvliegjes of muggen te zijn. In Meppel is in 1971 een standbeeld geplaatst van dit volksverhaal, van Aart van den IJssel. Meppel is een kleine stad, maar het heeft relatief veel bezienswaardigheden. Dit is mede te danken aan het rijke handelsverleden van de stad. Hoewel veel oude gebouwen zijn afgebroken (waar men nu spijt van heeft), is er nog vrij veel te zien in Meppel.

Samen met Makelaarsland jouw huis verkopen in Meppel is de juiste keuze!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.