Wat moet ik doen na de bezichtiging van mijn huis?

Na een bezichtiging van je huis is het afwachten… Je bent natuurlijk razend benieuwd wat de potentiële koper van jouw huis vindt. Wil de belangstellende een tweede bezichtiging aanvragen, een bod uitbrengen of is er geen interesse en waarom dan niet?

Reactie potentiële kopers
Als de potentiële koper na de bezichtiging nog interesse in jouw woning heeft, laat de aankopend makelaar of de potentiële koper snel genoeg van zich horen. Bijvoorbeeld om een tweede bezichtiging aan te vragen of een voorstel uit te brengen. Omdat veel woningzoekers meerdere woningen bezichtigen, voordat zij overgaan tot een aankoop, kan het vaak wel even duren voordat je weet waar je aan toe bent. Om belangstellenden op een laagdrempelige manier een reactie op je woning te vragen, heeft Makelaarsland de woningreview ontwikkeld.

Makelaarsland woningreview
De woningreview is een korte, digitale enquête die je kunt uitsturen naar de belangstellende na een bezichtiging. Met de woningreview krijg je betrouwbare feedback over je woning. Als de belangstellende een tweede bezichtiging wil aanvragen, dan hoor je dit direct! Je kunt vervolgens contact opnemen voor het inplannen van een vervolgbezichtiging. Als de belangstellende een bod uit wil brengen, dan neemt de makelaar contact op om het bod in te voeren. Vervolgens overlegt je makelaar met jou wat de onderhandelingsstrategie wordt.

Heb je voor Makelaarsland Lokaal gekozen?
Wanneer je een open huis hebt gehad, hoef je alleen maar de gegevens naar je Agent te sturen. De rest wordt geregeld! Jouw Agent stuurt de woningreview naar de geïnteresseerden, en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik zelf de bezichtigingen doen van mijn huis?

Hoe zorg ik voor een goede bezichtiging?

Wat is een woningreview?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.