Antwoorden op veelgestelde vragen

Is het nadelig als ik zelf de bezichtigingen doe?

Rondleidingen geven is niet moeilijk en kan je heel goed zelf. Wie kent jouw woning en de buurt immers beter dan jijzelf? Daarbij geven onze verkopers aan dat dit het leukste gedeelte van verkopen is. Je ontvangt de hele dag door complimenten over je huis en je kunt direct kennismaken met potentiële kopers. Zo weet je zeker dat je huis in goede handen terecht komt. Ook kopers waarderen het als de verkoper zelf de bezichtiging begeleidt. Kijkers kunnen alle vragen meteen stellen en de bewoners weten het meest over het huis en de buurt. Veel mensen zijn bij ons klant geworden, juist omdat ze het zo positief ervaarde dat de verkoper de bezichtigingen zelf deed.

We kunnen hier dus heel duidelijk zijn, het antwoord is nee. Sterker nog het kan zelfs positief uitpakken wanneer de bewoner zelf de bezichtigingen verzorgt. Dat blijkt uit een onderzoek van de VU.

Mocht je het toch liever aan een makelaar overlaten, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk snel of er een lokale Agent bij jou in de buurt zit!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.