Antwoorden op veelgestelde vragen

Hebben jullie contact met kandidaten na de bezichtiging?

Soms. Na de bezichtiging stuurt Makelaarsland in eerste instantie een e-mail met de vraag of de belangstellende vervolgstappen wil nemen. Als een belangstellende aangeeft geen vervolgstap te nemen, dus geen tweede bezichtiging wil aanvragen of een bod wil uitbrengen, dan kan je deze reactie in MijnMakelaarsland terugvinden.

Wil een belangstellende dat wel, dan laten ze snel genoeg van zich horen en ontvang jij de aanvraag voor een tweede bezichtiging of het bod dat is neergelegd. Soms horen we niets. Als we van een belangstellende wel een reactie verwacht hadden, dan belt je makelaar er achteraan.

Als er een bod wordt uitgebracht zonder makelaar bellen wij ook altijd na. Zo weten we zeker dat het bod volledig is en er bijvoorbeeld niet nog bepaalde voorbehouden zijn vergeten. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.