Antwoorden op veelgestelde vragen

Wie doet de onderhandelingen bij Makelaarsland

Dat doet jouw makelaar, dé onderhandelspecialist. Onze ervaren onderhandelaars gaan altijd voor het beste resultaat: een dik tevreden jij!

Huis verkopen met Makelaarsland 

Zodra er een bod binnen is gekomen op jouw woning gaat je makelaar aan de slag om de beste prijs en voorwaarden te realiseren. Hij neemt eerst contact op met de bieder. Vervolgens bespreekt hij het uitgebrachte voorstel met jou en adviseert je over de te volgen strategie. 

Huis aankopen met Makelaarsland 

Als je een bod wilt uitbrengen op een woning adviseert jouw makelaar hoe dit aan te pakken. Jullie bepalen samen wat het bod en de onderhandelingsstrategie gaat zijn en je makelaar geeft het bod door aan de verkopende partij. Zodra er een reactie op het voorstel binnenkomt of als er een andere ontwikkeling is met betrekking tot de woning neemt de makelaar contact met je op. 

Let op! Heb je onze aankoopcoach ingeschakeld? Dan komt jouw coach met een advies en breng jij het bod uit bij de verkopend makelaar.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.