Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat is een woninganalyse?

Een woninganalyse is een onderzoek dat onze aankoopcoach doet om jou goed te kunnen adviseren. Hiervoor zoekt onze aankoopcoach er relevante data voor de marktanalyse bij, zoals de prijzen van recent verkochte woningen in de buurt, juridische en kadastrale gegevens en neemt dit vervolgens in een telefoongesprek met jou door. Zo krijg je een waarde-indicatie en gepast advies over de biedingsstrategie.

Voeg voor een goede analyse altijd de NVM-vragenlijst en woningbrochure toe bij je aanvraag, zodat eventuele bijzonderheden door de coach meegenomen kunnen worden in de woninganalyse. Als er bijzonderheden naar boven komen zullen wij deze natuurlijk zorgvuldig met jou tijdens het telefoongesprek bespreken. Je kunt deze documenten altijd opvragen bij de verkopend makelaar.

Als je onze aankoopcoach hebt ingeschakeld, krijg je in totaal 5 woninganalyses. Mochten deze bundel niet groot genoeg zijn, dan kan je altijd eenvoudig weer een bundel van 5 nieuwe woninganalyses bijkopen.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.