Zelf de bezichtigingen doen?

Wij vinden dat een logische stap. Het klopt dat er iets meer van jou als verkoper verwacht wordt maar dat levert enorm veel voordeel op.

Jij bepaalt
Jij hebt de regie in handen. Je nodigt geïnteresseerden uit wanneer het jou uitkomt. Dat kan ook in de avonduren of in het weekend zijn én je hoeft je huis niet uit.

Jij als expert
Jij kent je huis, je wijk en je buren als geen ander. Bied je kijkers een kopje koffie aan en beantwoord al hun vragen. Jij weet precies wat er zo leuk en mooi is aan jouw huis.

Jij bespaart
Alle tijd die jij besteedt aan mensen rondleiden, bespaar je direct op makelaarskosten en dát scheelt een hoop. Reken maar uit.

Lees meer over jouw rol

Nog niet overtuigd? Er zijn meer voordelen!

Altijd op de hoogte met onze app

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis, naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag of een bieding. Dat snappen wij. De Makelaarsland app zorgt ervoor dat jij, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop. Nog belangrijker: via de app heb je zélf ook invloed op het verkoopproces!

  • Ontvang biedingen
  • Plan je bezichtigingen
  • Plaats foto's en tekst
Wat kun je nog meer met de app?

Plaatsing op funda. Dat regelen wij!

Bijna 100% van de woningzoekende begint hun zoektocht op funda. Dat zijn 36 miljoen bezoeken per maand. Alleen als je je woning via een NVM makelaar verkoopt, krijgt jouw woning een prominente woningpresentatie op funda. Wij weten wat er nodig is om hoge positie te bereiken op funda. Wij vertellen jou natuurlijk graag hoe én zullen er samen met jou alles aan doen om jouw huis bij iedereen onder de aandacht te brengen.

Nog beter zichtbaar worden? Ontdek hoe

Een 8,4! Daarmee beoordelen onze verkopers Makelaarsland op funda.

Bekijk alle reviews

We werken samen als team

Jouw expertrol bij de bezichtigingen maakt je een essentieel onderdeel van het team. Jouw visie op de verkoopstrategie en jouw mening over de vraagprijs is onmisbaar. Het is namelijk jouw huis dus daar betrekken we je 100% bij. Alle belangrijke stappen overleggen we samen. Wij geloven dat we zo tot het beste resultaat komen. Graag stellen we de rest van het team aan je voor.

Alle juristen onder één dak

Als je een huis verkoopt is er een lading aan juridische documenten die aangevraagd, gecontroleerd en getekend moeten worden. Hoe fijn is het dan als je daar geen externe partij voor in hoeft te schakelen? Bij ons zijn alle juristen precies op de hoogte van jouw situatie en documenten en een vast onderdeel van jouw team. Zij zullen alles aanvragen en samen met jou je juridisch dossier in orde maken. Jij hebt daar geen omkijken meer naar.

In 4 overzichtelijke stappen succesvol verkopen

1

Woningopname 
& presentatie

2

Verkoopstrategie & publicatie

3

Bezichtigingen & onderhandelingen

4

Verkoop 
& afhandeling

Lees hier alles over de stappen

Veelgestelde vragen

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Hoe kan ik een bod uitbrengen?

Hoe kan ik een woning bezichtigen bij Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen