De grootste voordelen

Onze specialisten zorgen voor verkoopstrategie, onderhandelingen en juridische rompslomp. U bent zelf actief betrokken en expert in uw eigen huis. Met deze moderne aanpak bereikt u het maximale verkoopresultaat en bespaart u flink op de kosten.

Besparing op de makelaarskosten
Doordat u zelf de tijd besteedt aan mensen rondleiden, bespaart u op makelaarskosten en dát scheelt een hoop. Reken maar uit.

Betaal achteraf
Ons vaste en lage tarief wordt verrekend bij de notaris zodra de overdracht van uw woning plaatsvindt. Dat betekent dat u vooraf geen kosten heeft.

Maximaal verkoopresultaat
Wij kennen de markt als geen ander. Als grootste NVM makelaar van Nederland verkopen we 5.000+ woningen per jaar. We hebben ervaring met elk type huis, in elke prijsklasse, in elke regio.

Vrijblijvend adviesgesprek

Nog niet overtuigd? Er zijn meer voordelen!

Altijd op de hoogte met onze app

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis, naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag of een bieding. Dat snappen wij. De Makelaarsland app zorgt ervoor dat u, waar u ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop. Nog belangrijker: via de app heeft u zélf ook invloed op het verkoopproces!

  • Ontvang biedingen
  • Plan uw bezichtigingen
  • Plaats foto's en tekst
Wat kunt u nog meer met de app?

Plaatsing op funda. Dat regelen wij!

Bijna 100% van de woningzoekende begint hun zoektocht op funda. Dat zijn 42,4 miljoen bezoeken per maand. Alleen als u uw woning via een NVM makelaar verkoopt, krijgt uw woning een prominente woningpresentatie op funda. Wij weten wat er nodig is om hoge positie te bereiken op funda. Wij vertellen u natuurlijk graag hoe én zullen er samen met u alles aan doen om uw huis bij iedereen onder de aandacht te brengen.

Nog beter zichtbaar worden? Ontdek hoe

Een 9,1! Daarmee beoordelen onze verkopers de prijs/kwaliteit van Makelaarsland op funda.

Bekijk alle reviews

We werken samen als team

U, als expert van uw eigen huis, maakt een essentieel onderdeel uit van het team. Uw visie op de verkoopstrategie en uw mening over de vraagprijs is onmisbaar. Het is namelijk uw huis dus daar betrekken we u 100% bij. Alle belangrijke stappen overleggen we samen. Wij geloven dat we zo tot het beste resultaat komen. Graag stellen we de rest van het team aan u voor.

Alle juristen onder één dak

Als u een huis verkoopt is er een lading aan juridische documenten die aangevraagd, gecontroleerd en getekend moeten worden. Hoe fijn is het dan als u daar geen externe partij voor in hoeft te schakelen? Bij ons zijn alle juristen precies op de hoogte van uw situatie en documenten en een vast onderdeel van uw team. Zij zullen alles aanvragen en samen met u uw juridisch dossier in orde maken. U heeft daar geen omkijken meer naar.

In 4 overzichtelijke stappen succesvol verkopen

1

Woningopname en presentatie

2

Verkoopstrategie en publicatie

3

Bezichtigingen en onderhandelingen

4

Verkoop 
en afhandeling

Lees hier alles over de stappen

Veelgestelde vragen

De Makelaarsland app. Wat is dat?

Hoe kan ik een bod uitbrengen?

Hoe kan ik een woning bezichtigen bij Makelaarsland?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.