Apps die je helpen bij het vinden van jouw droomwoning

Door
Makelaarsland
op

Als woningzoekende kun je wel wat hulp gebruiken. De volgende gratis apps (zowel iOs als Android) kunnen je goed van pas komen in de zoektocht naar jouw droomwoning.

Android én iOS

 • funda app
  Dé app om je toekomstige koop-, huur- of nieuwbouwhuis te zoeken. Bekijk onderweg of thuis vanaf de bank het hele woningaanbod op funda. Kijk even rond bij huizen in de buurt – of die van je buren, doe leuke ideeën op voor je eigen woning of word op slag verliefd op je toekomstige stekje.

Als je overweegt een huis te kopen, zit je misschien nog met veel vragen. Misschien vind je het prettig om eens een keer helemaal vrijblijvend met een makelaar te sparren. Dan krijg je meteen antwoord op vragen waar je nu mee rondloopt. Laat Makelaarsland jou terugbellen, je zit nergens aan vast.

Ja, ik wil sparren met een makelaar

Een nieuw huis kopen

 • Omgevingsalert
  Met het instellen van een adres zie je direct welke vergunningen er in de buurt zijn aangevraagd of worden verleend. Dus wat is er mogelijk voor het huis dat je wilt kopen? Stel eenvoudig je omgeving in en ontvang een notificatie als er iets nieuws speelt in dat gebied.
 • Houzz interior design ideas
  De ‘Wikipedia van interieur en exterieur design’ Houzz heeft de grootste database van woonideeën op Internet, met meer dan 700.000 hoge resolutie foto’s. Blader door foto’s  op gebied van stijl, ruimte en locatie en sla ze op in je virtuele ideeënboek.
 • De Notarisapp
  Hier vind je  een overzicht van kantoren die de DeNotarisApp aanbieden en die je gratis kunt downloaden. De App is gemaakt in de huisstijl van het notariskantoor zoals je dat gewend bent. De inhoud van DeNotarisApp wordt bepaald door het notariskantoor zelf in samenwerking met DeNotarisApp.
 • Hypotheekrente app
  Met de Nationale Hypotheekbond Hypotheekrente App heb je altijd alle actuele hypotheekrentetarieven bij de hand. Je krijgt direct toegang tot een volledig overzicht van de actuele rentes in alle beschikbare rentevasteperiodes en risicocategorieën.

Android

 • Sun Locator Lite (Sun and Moon)
  Met deze app kun je precies zien waar de zon opkomt en ondergaat. Dit zonnekompas is handig bij bezichtigingen wanneer je als potentiële koper informatie wilt inwinnen over tuinligging, lichtinval en aantal zonuren.

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.