360° fotografie

Door
Makelaarsland
op

Heb je gekozen voor het funda Presentatie Pakket? Dan worden er naast reguliere foto’s, ook 360° foto’s van iedere ruimte gemaakt. Nu vraag je je misschien af hoe dat te werk gaat en wat je hier nou precies mee kan. Lees dan even verder.

360° fotografie & virtuele tour

Het is belangrijk om een duidelijk beeld van je woning te geven, nog voordat er een bezichtiging plaatsvindt. Door 360° foto’s te koppelen tot een zogenaamde virtuele tour, kan een geïnteresseerde vanaf zijn of haar beeldscherm een rondje door het huis ‘lopen’. De virtuele tour kan op iedere computer, smartphone en tablet bekeken worden en geeft een levensecht beeld van de woning.

Maar hoe werkt dat nu eigenlijk?

De fotograaf heeft een speciale 360° lens mee, die hij of zij op de camera plaatst. Van iedere ruimte wordt zowel een reguliere foto als een 360° foto gemaakt. Ook de voor- en achterkant van de woning worden op deze manier gefotografeerd.

360º fotografie
De 360° foto wordt gemaakt. Klik hier voor het resultaat.

Vervolgens worden de foto’s bewerkt en aan elkaar gekoppeld. Hierdoor ontstaat de virtuele tour. Door op de pijlen in de foto’s te klikken, navigeer je van de ene ruimte naar de andere.

Virtuele tour navigatie

Ranking op funda

Wie een 360° virtuele tour op funda plaatst, heeft voordeel ten opzichte van andere advertenties. Een woning mét 360° foto’s komt hoger in de zoekresultaten dan een woning zonder 360° foto’s.

 360° foto plaatsen op Facebook

Alle woonruimten die zijn vastgelegd, kun je zelf op Facebook plaatsen. Upload de JPG bestanden die je per mail hebt ontvangen. Facebook herkent deze foto’s als 360° beeld. In één Facebook post kan je zowel reguliere foto’s als 360° foto’s plaatsen. Laat familie en vrienden de post delen en creëer meer aandacht voor jouw woning.

Facebook 360º fotografie

Wil je het funda Presentatie Pakket­ bestellen of de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact op.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.