Het grote voordeel van funda Compleet

Door
Makelaarsland
op

Het is zover: je gaat je huis verkopen via Makelaarsland. Nu wil je natuurlijk zoveel mogelijk potentiële kopers aantrekken. Maar hoe valt jouw woning op tussen het grote aanbod op funda? En hoe zorg je dat je hoger in de zoekresultaten staat? Ons antwoord: funda Compleet!

Wat houdt funda Compleet in?

funda Compleet is een sterke combinatie van producten om jouw woning optimaal te presenteren. Bestaande uit:

2D foto’s
Er worden reguliere 2D foto’s van iedere ruimte gemaakt. Het verschil tussen professionele foto’s en zelfgemaakte foto’s is groot. Door de groothoeklens is de hele kamer zichtbaar zonder dat het onnatuurlijk groot wordt. De nabewerking haalt kleuren en details naar voren. Ook de voorkant van de woning, het straatbeeld en de tuin worden meegenomen. Woon je aan het water of heb je een ander mooi uitzicht? De fotograaf zal dit uiteraard vastleggen.

funda presentatiepakket

360° foto’s / virtuele tour
Naast reguliere foto’s, worden er ook 360° foto’s van iedere ruimte gemaakt. Het is belangrijk om een duidelijk beeld van je woning te geven, nog voordat er een bezichtiging plaatsvindt. Door 360° foto’s te koppelen tot een zogenaamde virtuele tour, kan een geïnteresseerde vanaf zijn of haar beeldscherm al een rondje door het huis ‘lopen’.

Bekijk de hele virtuele tour

funda presentatiepakket_3d

2D/3D plattegronden
Zonder plattegrond is het voor potentiële kopers vaak lastig om een goede inschatting te maken van de woning. De plattegrond geeft een overzicht van de afmetingen en ruimtes en kan zowel in 2D als 3D bekeken worden. Op funda staat de plattegrond per verdieping afgebeeld. Hierdoor is deze makkelijk af te lezen. De fotograaf die langskomt voor de foto’s meet jouw woning ook direct in o.b.v. de NEN2580 norm en maakt vervolgens plattegronden voor je.

funda presentatiepakket_2d

Slideshow Video
De foto’s van de professionele fotoreportage worden voorzien van een titel en achtergrondmuziek. Hierdoor toon je op een sfeervolle wijze de sterke punten van de woning.

Hoge ranking in zoekresultaten

Met het grote aanbod aan woningen is het van belang om hoog in de zoekresultaten te komen. De combinatie van bovenstaande producten helpt hierbij! funda Compleet zorgt voor een hoge ranking op funda. Hierdoor wordt jouw woning dus sneller gevonden. Uit statistieken blijkt dat huizen 2x langer worden bekeken en dat er 2x meer contact wordt op genomen met de makelaar dan woningen zonder funda Compleet.

funda Compleet aanvragen

Je vraagt funda Compleet aan via e-mail info@makelaarsland.nl of telefonisch 088 200 2000. Vervolgens neemt een medewerker van Zien24 binnen één werkdag contact met je op voor het maken van een afspraak.

Verkoop je nog niet met Makelaarsland?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan en ontdek welke voordelen er, naast funda Compleet, nog meer zijn als je samen met Makelaarsland je huis verkoopt. Bovendien krijg je meteen inzicht in jouw verkoopkansen!

Vraag informatiegesprek aan

Bron: Blinqlab

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.