Huis verkopen: Vastgoedstyling helpt!

Door
Makelaarsland
op

Bij de verkoop van je huis zijn er twee aspecten die, als je het goed doet, geïnteresseerden naar jouw voordeur lokken: vastgoedstyling en een sfeervolle fotoreportage.

Professionele vastgoedstyling is meer dan even wat kussentjes recht leggen. Iedere woning heeft andere behoeftes. Alle tools op funda zijn pas functioneel zijn als ze een optimale beleving kunnen weergeven. Binnen 10 seconde na het kijken van de foto’s op funda bepaalt men of ze overgaan tot bezichtigen. Vastgoedstyling kan hierin nét het verschil maken. DG vastgoedstyling heeft al meer dan 100 woningen mogen stylen waarvan 93% tussen 1 dag en 3 maanden was verkocht.

Vastgoedstyling Basis

Vrijstaande woning in Malden.

Reden van verkoop:

De bewoners van deze fraaie woning zijn op leeftijd en hebben daarom een gelijkvloers appartement gekocht om de hoek van hun huis, in hun vertrouwde en geliefde buurt. Het huis zit vol herinneringen, dat is te zien aan de hoeveelheid spullen en accessoires.

Budget:
Omdat het een goed onderhouden woning is en het interieur er netjes uitziet, volstaat hier een basisstyling.

Adviezen en uitwerking:

  • De doelgroep is 50+ dus hier is op ingespeeld qua sfeer en beleving.
  • Depersonaliseren door alle persoonlijke spullen op te ruimen.
  • Het belangrijkste is ruimte creëren, dus de indeling van de meubels is gewijzigd.

Vastgoedstyling

Resultaat:

Het resultaat is een opgeruimd huis, goede vastgoedstyling en fotoreportage waar de eigenaren heel blij mee zijn. Binnen 10 dagen is de woning verkocht.

Basisstyling #2

Zeer ruime vrijstaande woning met goed groot perceel in Molenhoek.

Reden verkoop:

De grote woning met nog grotere tuin werd voor de bewoners te zwaar om te onderhouden.

Budget:
Deze woning heeft al meerdere malen te koop gestaan. Twee redenen waarom het maar niet wilde lukken. Een daarvan kon niet worden opgelost door DG Vastgoedstyling: het pand ligt op een industrieterrein en is omgeven door bedrijven en loodsen. Toch biedt dit een optie voor ondernemers. Het is een prachtige dubbele woning waar je heel goed ook een bedrijf aan huis kan vestigen of bijvoorbeeld mantelzorg kunt verlenen. De tweede reden is het gedateerde interieur. Daar konden de DG-dames wel iets mee met hun Basisstyling

Adviezen en  uitwerking:

  • Meubels vervangen en laminaat op de vloer beneden.
  • Persoonlijke spullen opgeruimd en ook de zonnebank op één van de slaapkamers verwijderd.
  • De sfeer en uitstraling van je woning is alles bepalend of mensen komen bezichtigen.

Vastgoedstyling

Resultaat:

De bewoners hebben ervoor gekozen om het extra woongedeelte naast hun eigen woning niet in te richten. Met de weinig aanwezige middelen is het gelukt om ook deze ruimte goed op de foto te zetten. Bekijk de woning op funda.

Jouw huis al helemaal gestyled en klaar voor verkoop? Bereken je besparing bij Makelaarsland en bekijk onze moderne aanpak!

Wat bespaar ik aan makelaarskosten?

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.