Makelaarsland in hoger beroep tegen schorsing

Door
Sophie van Gorsel
op

Zeer recent is er in het Financieele Dagblad een artikel verschenen over Makelaarsland. In het artikel wordt onder andere verwezen naar een schorsing die is uitgesproken door een regionale tuchtraad (de Raad van Toezicht Amsterdam). Wij betreuren deze uitspraak zeer en zijn het er niet mee eens.

Daarom gaan we deze uitspraak in hoger beroep aanvechten bij de Centrale Raad van Toezicht. Wij zien het hoger beroep met veel vertrouwen tegemoet. Wij verwachten dat een nieuwe uitspraak tenminste een halfjaar op zich laat wachten. Een schorsing is daarmee sowieso tot die tijd van tafel.

Wat er ook gebeurt, Makelaarsland blijft actief op funda

Een selecte groep regionaal opererende makelaars binnen de NVM, die zorgen heeft over de manier waarop Makelaarsland reclame maakt, heeft ons voor de tuchtraad gedaagd. De aantijgingen van deze groep hebben betrekking op een aantal specifieke website- en reclame-uitingen en niet op de kwaliteit van onze dienstverlening en/of medewerkers. In het artikel wordt verder aangegeven dat wij bij een eventuele schorsing geen toegang tot funda zullen hebben. Dit gaat nooit het geval zijn. Wat de uitkomst van het hoger beroep ook is, we blijven actief op funda.

We blijven ons nu verder focussen op het aanbieden van de beste dienstverlening voor onze klanten. Daar staan we voor, want dat heeft ons groot gemaakt.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.