Woningmakelaar van het Jaar: Makelaarsland wint opnieuw!

Door
Makelaarsland
op

Makelaarsland is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot Woningmakelaar van het Jaar. Jeroen Stoop nam de prijs namens het hele team van Makelaarsland in ontvangst.

In verschillende categorieën werden de winnaars één voor één bekend gemaakt. Op basis van allerlei criteria en factoren (bijvoorbeeld kwaliteit en service) zijn er cijfers gegeven door de klanten van de genomineerden. Makelaarsland werd door een grote meerderheid verkozen tot Online Makelaar van het jaar.

Benieuwd hoe wij werken? Lees het hier!

Jeroen kreeg op het podium -met de award in zijn handen- te horen dat Makelaarsland dit jaar een uitzonderlijk hoog waarderingscijfer heeft behaald. ‘Er zijn dus ongelooflijk veel stemmen op Makelaarsland uitgebracht, waarvoor dank!’ aldus Jeroen. De presentator van het evenement noemt de winst een ‘traditie’.

Jeroen Stoop: ‘We zijn weer even blij met deze award als voorgaande jaren, want het is moeilijk om aan de top te komen, maar nóg moeilijker om daar te blijven’.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.