Makelaarsland lanceert Makelaarsland Pro

Door
Makelaarsland
op

De vraag vanuit professionele aanbieders zoals woningcorporaties en beleggers om gebruik te maken van een formule als Makelaarsland groeit. Daarom is Makelaarsland gestart met de ontwikkeling van Makelaarsland Pro, een service die professionele partijen helpt met de verkoop van hun bestaande woningportefeuille.

Makelaarsland Pro is een verkoopdienst voor woningcorporaties en woningbeleggers, van 5 tot 500 panden tegen een vast laag tarief. De basis van de nieuwe dienst Makelaarsland Pro bestaat uit een woningmanagementsysteem; een online applicatie waarin de voortgang van alle te koop staande woningen van een belegger of corporatie is te volgen. “Het gaat soms om honderden huizen per jaar. Dan is het prettig wanneer dat vanuit één systeem is te managen, te monitoren en te analyseren”, zegt Jeroen Stoop, directeur van Makelaarsland.

Naast de overzichtelijkheid die dit woningmanagementsysteem biedt, regelt Makelaarsland alle makelaardij gerelateerde werkzaamheden: zoals de woningopname, woningpresentatie (fotografie, woningstyling, prominente plaatsing op Funda), de onderhandelingen, het juridisch dossier tot aan het opstellen van de koopcontracten en de woningoverdracht. De medewerkers van de corporatie of belegger helpen zelf ook actief mee. Zo verzorgen zij doorgaans zelf de bezichtigingen. Dat levert een forse besparing op.

Jeroen Stoop: “Veel woningcorporaties en beleggers hebben verkoopadviseurs die de makelaars alert houden. Hiermee wordt beoogd de verkoop te bespoedigen. Op deze personeelskosten kan worden bespaard door te werken met het dashboard van Makelaarsland Pro dat in één oogopslag een duidelijk overzicht geeft van de status en vorderingen per woningdossier. Dat is een stuk simpeler, goedkoper en transparanter. Daarbij is het met het systeem van Makelaarsland eenvoudig om zelf zaken ter hand te nemen en op die wijze de werkzaamheden tussen de makelaar en eigen medewerkers te verdelen.”

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.