Makelaarsland op nummer 1 in De Makelaardij Top 100

Door
Makelaarsland
op

Makelaarsland is uitgeroepen tot de grootste makelaar van Nederland.

Voor het tweede jaar op rij brengt adviesbureau Bangma & Bosma Bedrijfsadvies in samenwerking met Vastgoed de grootste makelaarskantoren van Nederland in kaart.

De top 100 grootste makelaarskantoren met woningaanbod in de bestaande bouw zijn onderzocht. Het hoofdcriterium van het onderzoek is het aantal woningen dat het makelaarskantoor in portefeuille heeft. In de vorige editie werden makelaars met een internetconcept nog niet meegenomen in de top 100. Dit jaar wel en dat betekent dat Makelaarsland met stip op 1 staat met ruim 4300 panden. De top 3 ziet er als volgt uit:

Top 3 grootste makelaarskantoren

  1. Makelaarsland – 4374 panden
  2. Hoekstra & Van Eck – 2603 panden
  3. Hendriks groep en Ooms Makelaars – 1171 panden

NVM grootste aandeel

Met 85 van de 100 grootste makelaarskantoren behorende bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, is de grootste bracheorganisatie ruimschoots vertegenwoordigd in de Top 100. De overige kantoren behoren bij brancheorganisaties VastgoedPRO of VBO makelaar. Zes kantoren zijn niet aangesloten bij een vereniging.

Bron: Vastgoed en Bangma & Bosma Bedrijfsadvies

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.