Nieuw: De lokale makelaar van Makelaarsland

Door
Roos van Schaaijk
op

Vanaf half november 2018 kunnen verkopers die liever de bezichtigingen uitbesteden óók met Makelaarsland verkopen. In vier regio’s start Makelaarsland met de bezichtigingsservice als uitbreiding op de bestaande dienstverlening.

Waarom de bezichtigingsservice, bij Makelaarsland doe je dat toch zelf?

Onze moderne aanpak, zoals wij 13 jaar geleden begonnen, houdt in dat verkopers zelf de bezichtigingen doen. Samen met het vaste tarief een zeer succesvol model maar niet voor iedereen altijd haalbaar. Vaak krijgen we de vraag of wij toch de bezichtigingen op ons willen nemen. Sommige klanten hebben namelijk geen tijd om de bezichtigingen zelf te doen. Omdat ze bijvoorbeeld niet meer in de buurt van hun te verkopen huis wonen waardoor ze telkens op en neer moeten. Of ze zitten in een situatie waardoor de verkoop van hun huis té emotioneel beladen is. Ook hen willen wij graag helpen.

ML Lokaal

Voor die groep klanten met behoefte aan een uitgebreidere dienstverlening ontwikkelde wij ML Lokaal. Ook dan verkoop je je huis nog steeds voor een vast tarief en een moderne aanpak maar  nu mét ondersteuning van een Makelaarsland Agent uit de buurt die de bezichtigingen doet.

We zijn bijna één jaar bezig geweest met het opzetten van dit unieke model voor Makelaarsland en met name de selectie van professionals die passen bij ons merk. We beginnen ons ML Lokaal avontuur nu met vier Agents in de regio’s Utrecht – Nieuwegein – IJsselstein, Almere – Lelystad, Den Haag – Delft en Hengelo – Enschede. Onze eerste Agents Martin, Remmie, Mels en Mark  komen uit deze regio’s, hebben hier jarenlang gewerkt en zijn er zelf woonachtig.

Vrijblijvend waarde-indicatie en kennismaken

Regelmatig krijgen we de vraag of een van onze makelaars eerst langs kan komen om kennis te maken en de waarde in te schatten. Met name omdat de waardebepaling van doorslaggevend belang is om wel of niet te gaan verkopen. Ook voor deze klanten willen wij een oplossing bieden.

Woon je in één van de vier regio’s en wil je eerst persoonlijk en vrijblijvend de verkoop van je huis doornemen dan komen zij graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Na de waardebepaling kies je samen met de agent wat het beste bij jou past. Onze ML lokaal oplossing of toch liever onze ML online aanpak? Wij adviseren en jij kiest.

Wil je meer weten over deze nieuwe manier van verkopen? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en vraag naar de mogelijkheden van ML Lokaal in jouw buurt?

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.