• Deskundige hulp

  Heb je een woning op het oog, dan start jouw coach altijd met een woninganalyse. Op basis van alle data die wij beschikbaar hebben wordt de vraagprijs van de woning vergeleken met soortgelijke woningen die recent verkocht zijn.

 • Onderhandelen als een pro

  We adviseren je vooraf hoe jij het best de onderhandelingen kunt doen. Alles om tot de meest gunstige voorwaarden en scherpste prijs te komen. Contact met de verkopend makelaar heb je zelf, als een echte pro!

 • Juridisch alles in orde

  Overeenstemming bereikt? Dan checken wij de koopovereenkomst. Zo weet je zeker dat alles klopt en de afspraken goed zijn vastgelegd. Jij hoeft alleen nog een krabbeltje te zetten. Dat is kopen zonder zorgen.

Hoe werkt het?

 1. Zoeken en bezichtigen

 2. Woninganalyse (waarde en markt)

 3. Openingsbod

 4. Onderhandelen als een pro

 5. Koopovereenkomst en afhandeling

  Stappen bekijken
Wat zijn onze <strong>kosten?</strong>

Wat zijn onze kosten?

Kies je voor onze aankoopcoach? Dan koop je bij ons een bundel woninganalyses. Deze bundel kost €395 en geeft recht op 5 analyses en de hulp van jouw aankoopcoach. Achteraf betaal je €250 voor de aankoopcoaching. Maar pas als het huis is aangekocht. Een succesfee dus!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag een persoonlijk informatiegesprek aan. Gratis en vrijblijvend!

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil met de makelaar in mijn buurt?

Wat moet ik zelf doen?

Wat is een aankoopanalyse?

Kan ik mijn opdracht nog annuleren?

Ik wil een informatiegesprek

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.