NVM Open Huizen Dag oktober 2015

Door
Roos van Schaaijk
op

Zaterdag 3 oktober 2015 trekken duizenden woningzoekers erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. Deze dag biedt veel extra verkoopkansen.

Van de bijna 50.000 woningen die meededen aan de NVM Open Huizen Dag van dit voorjaar is ruim een kwart verkocht. Van de factoren die de verkoopkans het meest beïnvloeden, bleek het verlagen van de verkoopprijs in de maand voorafgaand aan de Open Huizen Dag het meest effectief.

Open Huizen Dag – Funda aanbod groeit

In de aanloop naar een NVM Open Huizen Dag zien we meestal een sterke toename van het aantal nieuwe te koop aangeboden woningen op funda. Nu zien we deze stijgende lijn ook al, ruim een maand voor de Open Huizen Dag. Het lijkt er op dat de Open Huizen Dag voor veel consumenten een mooi moment is om hun woning te koop aan te bieden en op funda te plaatsen.

In de dagen voorafgaand aan de Open Huizen Dag is er daarnaast sprake van een opleving in het aantal verkopen. Deze opleving is duidelijk zichtbaar ten opzichte van een ‘gewone’ week. Het kan zo zijn dat kopers een Open Huizen Dag niet willen afwachten en snel hun slag willen slaan voordat de woning potentiële nieuwe kopers aantrekt.

Jouw huis verkopen en meedoen aan de NVM Open Huizen Dag

Deelnemen aan de Open Huizen Dag via Makelaarsland is gratis. Vraag een informatiegesprek aan of meld je woning aan voor verkoop. Je betaalt één vast bedrag van € 1.286!

Staat je woning al te koop via Makelaarsland? Ga dan naar MijnMakelaarsland, meld je woning aan voor de Open Huizen Dag op 3 oktober en vergroot je verkoopkansen!

Meedoen aan de Open Huizen Route werkt!

Ben je door het bovenstaande nog niet overtuigd? Bekijk dan de video hieronder en je weet zeker dat meedoen aan de Open Huizen Route werkt!

NVM Open Huizen Dag

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.