Bij het kopen van je eerste huis komt natuurlijk erg veel kijken. Ben jij een starter die de stap wil maken tot eigenwoningbezitter? Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken!

Een koopwoning vinden

Bij het zoeken en vinden van een woning gebruikt bijna iedereen de huizensite Funda. Op Funda staat het grootste aanbod aan koophuizen in heel Nederland. Andere woningsites waar je kunt zoeken naar je eerste woning zijn bijvoorbeeld zoekallehuizen.nl en Starcq.nl. Voor starters is het op de huidige woningmarkt lastig om hun eerste huis te vinden. Echter, het wordt nog moeilijker als je je droomhuis gevonden hebt en over wilt gaan tot aankoop. Bekijk welke huizen te koop staan bij Makelaarsland

Een aankoopmakelaar van Makelaarsland

Een aankoopmakelaar van Makelaarsland kan je helpen met het kopen van je (eerste) huis. Wat is de echte waarde van de woning? Heeft het huis verborgen gebreken? Hoe zorg ik dat ik niet te veel betaal voor mijn droomhuis? Met deze vragen, en veel andere vragen kan een aankoopmakelaar helpen. Onze makelaars zijn experts in hun vakgebied en weten precies waar je op moet letten. Als je een makelaar in de arm neemt weet je dat je jouw droomhuis voor de beste prijs koopt. Kijk of er een Makelaarsland Agent bij jou in de buurt zit.

Gratis zoekopdracht met de Makelaarsland app

Gratis zoekopdracht met de Makelaarsland app

Bij het zoeken naar een woning kun je een gratis NVM zoekopdracht aanmaken. Door het plaatsen van een zoekopdracht ontvang je altijd het meest actuele en complete woningaanbod dat aansluit bij jouw woonwensen.

Maak een zoekopdracht aan en je ontvangt 24/7 nieuw aanbod dat voldoet aan jouw wensen.

Maak je zoekopdracht aan!

Eerste huis kopen

Je hebt je droomwoning gevonden en wilt overgaan tot aankoop van een eerste huis. Iedere koper worstelt met vragen bij het kopen van een eerste huis. Om het antwoord op deze en andere vragen te vinden, is het verstandig een eigen makelaar in de arm te nemen. Vaak wordt bij de aankoop van een huis zijdelings wel de hulp van een vriend of familielid gevraagd, maar bij de grootste aanschaf in je leven wil je toch zeker een specialist die je belangen behartigt?

Een NVM gecertificeerde Makelaarsland Agent geeft je inzicht in de waarde van de woning en voert scherpe onderhandelingen met de verkopende partij om het maximale resultaat te behalen voor jou als koper. Zo wordt je droom van een eerste huis werkelijkheid!

Benieuwd wat Makelaarsland voor jou kan betekenen bij de aankoop van je eerste huis?

Ja, ik wil meer weten over aankoop!

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.