Je eerste huis kopen

Bij het kopen van je eerste huis komt natuurlijk erg veel kijken. Starters die hun eerste huis kopen zetten de grote stap tot eigenwoningbezitter. Dan is het niet vreemd dat je waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken!

Een koopwoning vinden

Bij het zoeken en vinden van een woning gebruikt bijna iedereen de huizensite Funda. Op Funda staat het grootste aanbod aan koophuizen in heel Nederland. Andere woningsites waar je kunt zoeken naar je eerste woning zijn bijvoorbeeld zoekallehuizen.nl en Starcq.nl. Voor starters is het op de huidige woningmarkt lastig om hun eerste huis te vinden. Echter, het wordt nog moeilijker als je je droomhuis gevonden hebt en over wilt gaan tot aankoop.

Gratis zoekopdracht met de Makelaarsland app

Bij het zoeken naar een woning kun je een gratis NVM zoekopdracht aanmaken. Door het plaatsen van een zoekopdracht ontvang je altijd het meest actuele en complete woningaanbod dat aansluit bij jouw woonwensen.

Maak een zoekopdracht aan en je ontvangt 24/7 het nieuwste en meest complete woningaanbod wat voldoet aan je woonwensen.

Maak je zoekopdracht aan!

Download de Makelaarsland app en maak direct je zoekopdracht aan!


Google play Store

App Store

Eerste huis kopen

Je hebt je droomwoning gevonden en wilt overgaan tot aankoop van een eerste huis. Iedere koper worstelt met vragen bij het kopen van een eerste huis. Om het antwoord op deze en andere vragen te vinden, is het verstandig een eigen makelaar in de arm te nemen. Vaak wordt bij de aankoop van een huis zijdelings wel de hulp van een vriend of familielid gevraagd, maar bij de grootste aanschaf in je leven wil je toch zeker een specialist die je belangen behartigt?

Een NVM aankoopmakelaar geeft je inzicht in de waarde van de woning en voert scherpe onderhandelingen met de verkopende partij om het maximale resultaat te behalen voor jou als koper. Zo wordt je droom van een eerste huis werkelijkheid!

Makelaarsland geeft je gratis en vrijblijvend aankoopadvies. Heb je je droomhuis op het oog? Vraag direct een gesprek aan en je makelaar belt je terug!

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.