Uw eerste huis kopen

Bij het kopen van uw eerste huis komt natuurlijk erg veel kijken. Starters die hun eerste huis kopen zetten de grote stap tot eigenwoningbezitter. Dan is het niet vreemd dat u waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken!

Een koopwoning vinden

Bij het zoeken en vinden van een woning gebruikt bijna iedereen de huizensite Funda. Op Funda staat het grootste aanbod aan koophuizen in heel Nederland. Andere woningsites waar u kunt zoeken naar uw eerste woning zijn bijvoorbeeld zoekallehuizen.nl en Starcq.nl. Voor starters is het op de huidige woningmarkt lastig om hun eerste huis te vinden. Echter, het wordt nog moeilijker als u uw droomhuis gevonden hebt en over wilt gaan tot aankoop.

Gratis zoekopdracht met de Makelaarsland app

Bij het zoeken naar een woning kunt u een gratis NVM zoekopdracht aanmaken. Door het plaatsen van een zoekopdracht ontvangt u altijd het meest actuele en complete woningaanbod dat aansluit bij uw woonwensen.

Maak een zoekopdracht aan en u ontvangt 24/7 het nieuwste en meest complete woningaanbod wat voldoet aan uw woonwensen.

Maak uw zoekopdracht aan!

Download de Makelaarsland app en maak direct uw zoekopdracht aan!


Google play Store

App Store

Eerste huis kopen

U heeft uw droomwoning gevonden en wilt overgaan tot aankoop van een eerste huis. Iedere koper worstelt met vragen bij het kopen van een eerste huis. Om het antwoord op deze en andere vragen te vinden, is het verstandig een eigen makelaar in de arm te nemen. Vaak wordt bij de aankoop van een huis zijdelings wel de hulp van een vriend of familielid gevraagd, maar bij de grootste aanschaf in uw leven wilt u toch zeker een specialist die uw belangen behartigt?

Een NVM aankoopmakelaar geeft u inzicht in de waarde van de woning en voert scherpe onderhandelingen met de verkopende partij om het maximale resultaat te behalen voor u als koper. Zo wordt uw droom van een eerste huis werkelijkheid!

Makelaarsland geeft u gratis en vrijblijvend aankoopadvies. Heeft u uw droomhuis op het oog? Vraag direct een gesprek aan en uw makelaar belt u terug!

Veel gestelde vragen over de aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.