Op zoek naar een droom-woning? Huizenjacht helpt!

Door
Makelaarsland
op

Ben je op zoek naar een andere woning? En wil je daarbij deskundig advies? Het SBS programma Huizenjacht gaat een gloednieuw seizoen in en wil graag met jou op pad!

Ook als je huis te koop staat, je goede tips wilt over een woonprobleem of supertrots bent op het huis waar je nu woont? Ook dan horen we graag van je!

Nieuw seizoen

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis. Ziet jouw woonkamer er al sinds jaar en dag hetzelfde uit en heb je echt hulp nodig bij een update? Mis je sfeer en weet je niet hoe je het gezellig krijgt? Heb je advies nodig bij het kiezen van kleuren en accessoires voor je hal, keuken of eetkamer: Huizenjacht schiet te hulp! In ‘Advies op Maat – Styling’ verdwijnt jouw interieurprobleem als sneeuw voor de zon.

Meld je nu hier aan! 

(Op dit moment worden er geen afleveringen opgenomen, maar we laten het jullie weten wanneer er weer naar woningzoekers gezocht wordt!)

Wil je je huis eerst zelf nog te koop zetten? Verkoop jouw huis samen met ons. 

Ja, ik wil mijn huis aanmelden

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.