Unieke woning uitgelicht: Architectonische villa in Almere

Door
Roos van Schaaijk
op

In deze blogrubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die bij Makelaarsland te koop staan. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Deze moderne villa is zo uniek als het maar kan. Architect Hans-Jan Dürr ontwierp deze stijlvolle woning en in 2002 werd hij gebouwd. Met een woonoppervlakte van 173 m2 ligt de woning vlak naast het Oostrandpark en op vijf minuten van de Oostvaardersplassen. Verkopers noemen het ‘een geweldig huis voor zowel het drukke dynamische gezin, als voor de natuurliefhebber en rustzoeker’.

Bezichtiging aanvragen

Licht in overvloed

De 6 meter hoge vide in de living zorgt voor licht in overvloed in huis. Er zijn twee zithoeken in de living en de keuken is voorzien van alle apparatuur die je kunt wensen.

Opvallende tuin met vijver en terras

De tuin is net als het huis zelf, uniek. Waar de woning door een architect is ontworpen, tekende Dick Beijer deze onderhoudsvriendelijke tuin met stijlvolle vijver uit.

Bijzonderheden

Bij de bouw van het huis is rekening gehouden met het op termijn creëren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. In 2017 zijn 12 zonnepanelen geplaatst, alsmede nieuwe toiletten, nieuwe douches met mengkranen en een nieuwe hoogrendementsketel. Qua onderhoud verkeert het hele huis in nieuwstaat. Kortom: dozen uitpakken en wonen!

Ben jij ook op zoek naar jouw volgende droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.