Unieke woning uitgelicht: Bossche woning met monumentale molen

Door
Roos van Schaaijk
op

Prachtig en uniek compact landgoed met een monumentale molenromp en verwarmd zwembad. De multifunctionele en zeer karakteristieke woning staat op een groen perceel van 1.910 m2 omringd door monumentale bomen, kortom alle privacy!

Zeer bijzonder wooncomplex met molen onder architectuur gebouwd in de “Bossche schoolstijl”, bestaande uit een molenromp, woonhuis, multifunctionele ruimtes gesitueerd rondom een binnenplaats, grote tuin met zwembad en tuinhuis. Garage/schuur met carport. Oprit met ruime parkeergelegenheid en tweede en derde carport. Op een ruim besloten kavel van liefst 1910 m2 groot.

Bezichtiging aanvragen

Begane grond

Het woonhuis met schitterende woonkamer met een 4 meter hoog gebogen plafond, ruime eetkamer/keuken (Siematic) met moderne inbouwapparatuur en toegang naar besloten binnenplaats/terras en tuin, hal met deur naar tuin, toilet en trap, ruime ouderslaapkamer voorzien van openslaande deuren naar tuin, met inbouwkasten, volledig marmeren badkamer voorzien van deels verzonken ligbad, douche en wastafel en mechanische afzuiging.

Kantoor

Verdieping

Via de marmeren trap met een unieke trapleuning kom je op de overloop via welke je toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers, waarvan 2 met gedeeld balkon, badkamer met douche en toilet en wasmachine aansluiting. De gehele bovenverdieping is voorzien van hardhouten vloeren.

Tuin

De tuin is onder architectuur aangelegd verdeeld in verschillende kamers, omzoomd door haagbeuken en doorsneden door een zuilengalerij waartussen het door een wartepomp verwarmd in natuursteen uitgevoerde zwembad van 8 x 4 meter gelegen is en eindigt bij het tuinhuis. De tuin is gelegen op het zuiden. Het geheel is voorzien van een volautomatische beregeningsinstallatie.

Ben jij ook op zoek naar jouw droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.