Unieke woning uitgelicht: Dijkboerderij

Door
Nicole Pouli
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Een charmante dijkboerderij gebouwd rond 1900. Gelegen aan het Oosteind in Papendrecht staat deze vrijstaande karakteristieke dijkboerderij. De woning is gebouwd ergens rond 1900 en in 2010 uitgebouwd aan de achterzijde. De voormalige dijkboerderij ligt op een riante kavel van maar liefst 1.825 m2.

Binnen zijn de historische elementen nog goed zichtbaar, waaronder een schouw, bedstee en originele kluis. De stenen trap, het gewelf en de badkamer zullen meteen indruk op je maken, maar ook de vloer met karakteristieke oude Waaltjes zorgen voor een unieke sfeer!

Halverwege de tuin staat een voormalige stal met diverse ruimtes en eigen voorzieningen. Aan de achterzijde loopt u vanuit de tuin zo de Tiendzone in. In dit leuke natuurlijke wandelgebied kunt u genieten van dierenweides, fruitbomen, moestuintjes, insectenhotels, speeltuinen en leuke visstekjes.

Bekijk hier alle informatie/foto’s en plan je bezichtiging!

         

 

BEZICHTIGING AANVRAGEN

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.