Unieke woning uitgelicht: Gerenoveerde sprookjesvilla

Door
Roos van Schaaijk
op

Deze vrijstaande villa is in 2018 compleet gerenoveerd met oog voor detail en voorzien van alle gemakken die een huis comfortabel en luxe maken.

De woning is perfect gelegen tussen het centrum van Wassenaar en Den Haag op fietsafstand van het mooie strand van Scheveningen en Wassenaar. Tevens zijn sportvoorzieningen, golfbanen, scholen en diverse natuurgebieden in de nabije omgeving. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd en kan direct worden betrokken. Dit maakt het ideaal voor mensen die snel en zonder te verbouwen een huis zoeken.

Bezichtiging aanvragen

Wonen

Woonkamers bestaande uit voor- en achterkamer af te sluiten met dubbele en-suite-deuren. Eetkamer voorzien van gashaard en mooie originele schouw met schildering en Makkumer tegelwerk (1923) rondom ornamenten schouw. Via dubbele terrasdeuren heeft u vanuit de achterkamer toegang tot de tuin en de mooie veranda van de villa.

 

Koken

In het verlengde van de eetkamer ligt de ruime leefkeuken af te sluiten met dubbele en-suitedeuren. In de zeer luxe handgemaakte “Lodder” keuken vind je alle gangbare apparatuur inclusief een wijnklimaatkast, La Cornue fornuis, marmeren aanrechtbladen en veel kastruimte. De ruimte heeft een fijne ontbijtplek en mooi uitzicht op de tuin.

Slapen

Ruime lichte ouderslaapkamer voorzien van vaste kasten, en suite badkamer met ligbad, wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming. De tweede sfeervolle slaapkamer met vaste kasten. Derde slaapkamer nu in gebruik als kastenkamer/kleedkamer met op maat gemaakte kasten. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het tweede balkon aan zijkant van het huis. De gehele eerste verdieping is voorzien van dimbare (inbouw)plafondverlichting.

Baden

Ensuite badkamer met ligbad, wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming. Tweede badkamer met douche, wastafelmeubel, designradiator en toilet.

Buiten leven

De smaakvol ingerichte groene tuin heeft verschillende terrassen, een veranda, balkons, een vrijstaande schuur en de gehele tuin is sfeervol verlicht. Aan de achterzijde is de tuin ommuurd.

Ben jij ook op zoek naar jouw droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.