Unieke woning uitgelicht: Moderne woonboerderij met oneindig uitzicht

Door
Roos van Schaaijk
op

In deze blogrubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die bij Makelaarsland te koop staan. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

De charme uit 1875 en toch het woongenot en de bijzonder lage energiekosten van een moderne en duurzaam gerenoveerde woning? Deze rietgedekte woonboerderij heeft het allemaal. Je kunt hier in alle rust genieten van het uitzicht of je kiest er voor om wonen en werk te combineren met een kantoor aan huis.

Bezichtiging aanvragen

Bijzonder uitzicht

Wil je zowel buiten als binnen genieten van het prachtige uitzicht, dan is deze woning zeker iets voor jou. Uniek in deze woning is de riante glazen pui (ca. 8,5 x 7,5 m), waardoor je zowel buiten als binnen van het uitzicht kunt genieten. Vanaf de slaapkamer op de vide kan je zelfs wakker worden met dit mooie uitzicht.

Unieke woning
Unieke woning
Unieke woning
Unieke woning

Authentieke details

Tussen 2005 en 2011 is de gehele woonboerderij gerenoveerd met hoogwaardige materialen. De eigenaren hebben hierbij wel de authentieke details behouden. Let bijvoorbeeld op de prachtige oude balken die door de gehele woning behouden zijn. Maar ook de kleine details zijn uiteraard behouden.

Unieke woning
Unieke woning
Unieke woning
Unieke woning

Bijgebouwen

Naast de prachtige woonboerderij bevindt zich een bijgebouw (gebouwd in 2011). Momenteel wordt deze nog gebruikt als kantoor, maar je zou hier net zo goed een gastenverblijf van kunnen maken. In het bijgebouw bevindt zich tevens een badkamer. Je kan er dus zelfs voor kiezen om je eigen Bed & Breakfast te beginnen!

Unieke woning
Unieke woning
Unieke woning
Unieke woning

Met een leefruimte van bijna 200 m2, een eigen terrein van ruim 2.500 m2 en voldoende parkeergelegenheid op eigen erf biedt dit perceel alles voor zorgeloos wonen en werken. Tevens heeft de woning een A-energielabel waardoor de maandelijkse energielasten erg laag zijn en je ook nog een positieve bijdrage levert aan het milieu!

Ben jij ook op zoek naar jouw volgende droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.