Unieke woning uitgelicht: Uit het goede hout gesneden

Door
Roos van Schaaijk
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Een bijzonder herenhuis waarbij een houten afwerking centraal staat. Aan de buitenkant zie je het niet, maar binnen is hout het thema en zorgt voor een landelijk gevoel, dichtbij de stad.

BEZICHTIGING AANVRAGEN

Begane grond

Entree, hal, toilet v.v. hoekfontein, en meterkast/ bergkast. Deze ruimtes zijn v.v. abbeystones. Via staldeur betreedt je de open keuken (v.v. abbeystones) en woonkamer (±36,6m²) met houten vloer, houtkachel en schuifpui naar de tuin. De sfeervolle en karakteristieke keuken met houten aanrechtblad is voorzien divers inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, koelkast, oven, recirculatie afzuigkap, 2 spoelbakken en 2 keukenkranen en close-in boiler. In de woonkamer bevindt zich de houten trap met Franse trapspijlen.

1e verdieping

Overloop, slaapkamer achterzijde (±15m²) over de gehele breedte van het huis, slaapkamer (±15,5m²) aan de voorzijde van het huis v.v. vaste kast, vast bed met vele opbergmogelijkheden en ruimte te gebruiken als walk in closet, naastgelegen badkamer aan de voorzijde (±5,3m²) met uniek wasmeubel, houten bad, separate douche met warmte terugwinning systeem en een toilet. De badkamer is v.v. een betonnen vloer met siergrind. Alle overige ruimtes zijn v.v. een houten vloer. Trap naar tweede verdieping.

2e verdieping

Overloop, slaapkamer aan de achterzijde (±15m²) over de gehele breedte van het huis, slaapkamer aan de voorzijde (±9,8m²) die gescheiden wordt door een glazen wand die grenst aan de derde kamer (±5,3m²) in het midden van het huis, wasruimte (±5,3m²) aan de voorzijde van het huis met inbouwkasten en aanrechtblad met spoelbak, keukenkraan en cv-ketel. 

Tuin

Ben jij ook op zoek naar jouw droomhuis en heeft deze unieke woning je enthousiast gemaakt? Maak dan nu een gratis zoekopdracht aan en blijf 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod wat aan jouw woonwensen voldoet!

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.