Unieke woning, voormalige drukkerij uit 1900

Door
Nicole Pouli
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Een voormalige drukkerij en lijmfabriek uit het jaar 1900. Het in prachtige staat verkerende Achterhuis genaamd ‘Certus Koudlijm Kleefstoffen’, vind je op de Weeresteinstraat 101 A in Hillegom. De Nederlandse interieurontwerper Stef van der Bijl heeft dit pand volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een fraaie designloft.

Destijds, in 1915, werd het pand uitgebouwd om er vervolgens een drukkerij te vestigen. Vanaf de jaren ‘80 werd het pand in gebruik genomen als woonhuis en in 2013 werd het huis flink verduurzaamd, door goede isolatie aan te brengen en alle leidingwerk eens flink aan te pakken.

Bekijk hier alle informatie/foto’s en plan je bezichtiging!

Woonkamer/Keuken

Slaapkamer

Entree

Overige ruimtes

BEZICHTIGING AANVRAGEN

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.