Unieke woning uitgelicht: Wonen aan ‘De Nieuwe Driemanspolder’

Door
Sophie van Gorsel
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Een woning waar je met name buiten wilt ‘gluren’. De Krooneendstraat 24 in Den Haag ligt namelijk middenin één van de dichtstbevolkte gebieden van Nederland maar kijkt uit over het jonge natuurgebied ‘De Nieuwe Driemanspolder’.

De Nieuwe Driemanspolder is vernoemd naar de drie directieleden die de polder vanaf 1668 droogmaalden om vruchtbare landbouwgrond te creëren in het gebied. De polder ligt tussen de gemeenten Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Den Haag en ging tussen 2017 en 2020 volledig op de schop voor een groots project: een multifunctioneel gebied van ruim 300 hectare voor klimaatadaptatie, natuurdoelstellingen en recreatie.

 

Wil je middenin de Randstad wonen met weids uitzicht over het water, ongekende privacy ervaren en genieten van de mooiste zonsondergangen? Vraag een bezichtiging aan op de Krooneendstraat 24

 

Bron: zoetermeerisdeplek.nl

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.