Unieke woning uitgelicht: woonboerderij aan de dijk

Door
Sophie van Gorsel
op

In deze rubriek presenteren wij de mooiste, bijzonderste en meest inspirerende huizen die te koop staan bij Makelaarsland. Gluur binnen bij een unieke woning en laat je verrassen!

Dit keer uitgelicht: Deze vrijstaande woonboerderij met échte wow-factor. De woning staat op een uniek plekje onderaan een dijk in een authentiek dorpsdeel van Haarsteeg; op tien autominuten ‘s-Hertogenbosch. Van binnen is de woning sfeervol ingericht met oog voor details van toen maar volledig gestyled volgens het design van nu (houtkachel, stalen taatsdeuren, kookeiland, etc.).

Instapklaar zou je denken, maar dat is helaas (nog) niet het geval. De woning moet ingrijpend verbouwd worden om weer het droomhuis te worden wat het in potentie is. Onder andere door fundatieverbetering, afbreken en opnieuw opbouwen van de voorgevel en vervangen van de begane grondvloer van het voorhuisgedeelte.

Aan de foto’s zie je de uniekheid en potentie van deze prachtige woonboerderij. Wij weten zeker dat de uiteindelijke kopers hier een absoluut droomhuis van gaan maken!

Ben jij die potentiële koper? Vraag een bezichtiging aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.