Van Wijgerden zwaait af als mededirecteur Makelaarsland

Door
Sophie van Gorsel
op

Makelaarsland bouwt met directeur Ivor Brevé verder op ingeslagen weg

Gijs van Wijgerden heeft, na vijf succesvolle jaren, besloten te stoppen als directeur van Makelaarsland. Ivor Brevé, die sinds de oprichting in 2005 verbonden is aan het merk, gaat als directielid door met de missie om de aan- en verkoop van een woning te vereenvoudigen en betaalbaar en transparant te maken voor klanten van Makelaarsland. Van Wijgerden blijft als aandeelhouder verbonden aan Makelaarsland.

“Ik ben enorm trots op waar Makelaarsland vandaag de dag staat”, begint Van Wijgerden. “In een nog steeds traditionele markt is het de afgelopen vijf jaar gelukt om onze unieke dienstverlening verder uit te breiden. Door een eigen agentnetwerk op te zetten en onze focus op automatisering hebben wij ervoor gezorgd dat de consument nog meer de regie in handen heeft gekregen bij de aan- of verkoop van een woning. Hiermee hebben we de markt voorzien van meer eenvoud en transparantie.”

Makelaarsland bouwt nu verder door op die succesvolle weg met Brevé. “De afgelopen jaren was een prachtige periode, waarin we samen het lef hadden om Makelaarsland terug te kopen van ING. Gelukkig blijkt uit de grote groep kopers en verkopers die voor ons kiest, dat we het bij het juiste eind hebben. Makelaarsland zal zich blijven innoveren met als doel een efficiënte en digitale dienstverlening tegen een scherpe prijs. Alleen doen we dat straks zonder Gijs. Gelukkig blijft hij als aandeelhouder nauw aan ons verbonden.”

Van Wijgerden: “Het voelt nu als het juiste moment om te stoppen. Samen hebben we de mijlpaal van zevenenvijftigduizend aan- en verkopen van woningen bereikt. Ivor heeft aan de wieg van dat succes gestaan. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Ivor verder zal bouwen aan de missie van Makelaarsland. Tot slot bedank ik hem, alle andere (oud-)collega’s en onze klanten voor het vertrouwen en de enorm fijne samenwerking.”

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.