Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

25 april 2018

DG Vastgoedstyling levert puik werk. De twee vastgoedstylisten worden ingeschakeld om te zorgen dat woningen perfect gepresenteerd wordt voordat er foto’s worden gemaakt en hij de woningmarkt op gaat. Elke maand mogen wij een aantal cases laten zien.

De dames van DG Vastgoedstyling hanteren verschillende soorten vastgoedstyling. De Basis Styling, Plus Styling en aanvullende meubelverhuur. Afhankelijk van de staat van de woning en vooral het interieur wordt het pakket gekozen en de woning gestyled. De enorme verschillen voor en na vastgoedstyling zijn indrukwekkend en zorgen voor een nóg beter verkoopresultaat.

Is jouw huis al helemaal gestyled en klaar voor de woningmarkt? Dan wil je misschien ook wel weten wat andere woningen in jouw buurt opleveren. Makelaarsland geeft jou een gratis verkoopanalyse, zodat je goed voorbereid je huis te koop kunt zetten.

Vastgoedstyling en meubelverhuur

Reden verkoop:
De bewoners van dit huis kregen van de bank nog één laatste kans om de woning zelf te verkopen, voordat het een executieverkoop zou worden. Zij hebben deze woning vier jaar geleden gekocht om er te wonen en een mooie B&B te realiseren. Het huis bestaat namelijk uit twee woningen die zijn samengevoegd en daardoor 9 kamers, 2 badkamers en meerdere bergingen hebben. De verkopers gingen vol goede moed aan de slag, maar door tegenslagen bleven werkzaamheden liggen. Dit resulteerde in een totaal gestripte onderetage.

Budget:
Geen. Toch snapten de verkopers dat er iets moest gebeuren. De woning zo op de foto zetten zou hun weinig tot niets opleveren. DG Vastgoedstyling heeft een styling op maat aangeboden waarbij de factuur voor een groot deel laten verrekenen bij het passeren van de akte bij verkoop.

Doel van styling/ adviezen/ uitwerking:
Het doel hadden we duidelijk voor ogen: voorkomen van executieverkoop. De focus moet op de positieve punten van de woning worden gelegd, zodat we heel goed de mogelijkheden benadrukken.

Aan de hand van een opruimlijst hebben de verkopers zelf ook een duidelijke rol gekregen. Daarnaast moeten onafgemaakte klussen gerealiseerd worden voordat DG aan de slag kon gaan. Door spullen op te ruimen en te verzetten, kon iedere ruimte de uitstraling krijgen die het nodig had. Met name het laten zien welke functie de ruimte had was heel belangrijk.

Resultaat:
Het resultaat mocht er zijn! De verkopers hadden er aan het begin van de dag totaal geen vertrouwen in dat er überhaupt een mooie foto van hun huis gemaakt kon worden. Nu zal er zich een koper moeten melden die van klussen houdt en deze woning de uitstraling geeft die het verdient.

Net als 16.000 andere slimme verkopers op de hoogte blijven? Ontvang dan maandelijks gratis tips, advies en nieuws over de huizenmarkt.

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.