Vastgoedstyling voor en na

Door

DG Vastgoedstyling

op

17 september 2018

Bij verkoop zijn er twee punten van belang: De presentatie en de sfeervolle fotoreportage. Een professionele vastgoedstyling is meer dan even wat kussentjes recht leggen.
daarom is een intake zoals wij die bieden belangrijk omdat iedere woning andere behoefte heeft.

Binnen 10 seconde na het bekijken van foto’s op funda bepalen geintereseerden of ze overgaan tot bezichtigen. Vastgoedstyling zorgt voor een grote bereik, een betere onderhandelingspositie en snelle verkoop. DG Vastgoedstyling heeft al meer dan 100 woningen mogen stylen waarvan 93% tussen 1 dag en 3 maanden waren verkocht. Bekijk hier een basisstyling in een goed verzorgde woning en een plusstyling inclusief klein meubelverhuur voor een gedateerde woning met allure.

Jouw huis al helemaal gestyled en klaar voor verkoop? Bereken je besparing bij Makelaarsland en bekijk onze moderne aanpak!

Wat bespaar ik aan makelaarskosten?

Vastgoedstyling Basis:

Twee-onder-één-kap woning in Groesbeek.

Reden van verkoop:
Deze bewoners willen in een andere stad gaan wonen. Met pijn in hun hart nemen zij afscheid van hun heerlijke plek.

Budget:
Deze woning was zeer goed onderhouden en stijlvol ingericht. Voor veel mensen een reden om niet te stylen, want het ziet er immers ‘perfect’ uit. Er hoeft weliswaar niet veel te gebeuren maar ook in deze woningen verdienen een optimale vastgoedpresentatie en valt er altijd nog winst te behalen.

Adviezen en  uitwerking:

  • Deze woning zag er al zeer smaakvol uit
  • Uitdaging was om de woning nog meer in de spotlights te zetten
  • Benadrukken van de plus- en focus-punten.
  • Ondanks het goede interieur was er te veel ruis (persoonlijke spullen) aanwezig.
  • Deze komen niet op de foto. Je gaat immers je huis verkopen en niet je thuis.

Resultaat:
De fotoreportage geeft een prachtig beeld van deze woning. Vooral de ruime slaapkamers en woonkamer komen zeer goed tot hun recht omdat de bewoners goed hebben meegewerkt hun persoonlijke spullen op te ruimen. Nu zie je in volle glorie wat deze woning te bieden heeft. Mooie raampartijen, groot vloeroppervlakte en mooie details in de tuin.

Vastgoedstyling plus én klein meubelverhuur

Ruime vrijstaande woning met rieten kap en een goed onderhouden tuin in Bemmel.

Reden verkoop:
De eigenaresse wil graag kleiner gaan wonen. Ze had de woning al enige tijd in de verkoop, maar nog geen bezichtigingen. Door de juiste vastgoedstyling realiseerde we wél bezichtigingen én hoefde zij niet in prijs te zakken.

Budget:
Het klopt, de woning is gedateerd. Maar ook dan kun je een mooie fotoreportage plaatsen op Funda. De eigenaresse begreep dat er zaken moesten worden opgeknapt, zoals het witten van de muren. Maar hier was geen budget voor en ook geen mogelijkheid om dit zelf aan te pakken. Wij hebben er dus rekening mee gehouden dat de nieuwe bewoners zelf alle renovatiewerkzaamheden zullen moeten gaan doen. Daarom laten wij in onze styling vooral alle ruimtes en hun functie zien. Een aantal slaapkamers werd niet meer gebruikt. Wij hebben hier een plusstyling toegevoegd en een klein meubelverhuur ingezet om de slaapkamers die niet meer gebruikt worden presentatie-klaar te houden voor de bezichtigingen.

Adviezen en  uitwerking:

  • Ondanks het gedateerde meubilair, kan er een optimale styling plaatsvinden
  • Alle persoonlijke spullen zijn weggehaald
  • Met aanvullende meubels en accessoires de woning goed tot zijn recht laten komen
  • Iedere ruimte kreeg naar zijn functie een sfeervolle presentatie
  • Op de foto’s wordt de vloeroppervlakte benadrukt, deze was op de vorige foto’s niet goed zichtbaar

Resultaat:
De woning is met al zijn charme en pluspunten gefotografeerd. Het is een duidelijke weergave geworden van de werkelijkheid en daarnaast hebben wij de mogelijkheden van iedere ruimte goed benadrukt.

Net als 16.000 andere slimme verkopers op de hoogte blijven? Ontvang dan maandelijks gratis tips, advies en nieuws over de huizenmarkt.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.