Verzekerd verhuizen

Door

Makelaarsland

op

3 december 2014

Bij een verhuizing is het wenselijk dat waardevolle spullen veilig afgeleverd worden aan het nieuwe adres. Je kunt er vanuit gaan dat alles vlekkeloos verloopt, maar er kan altijd onverwachts iets fout gaan tijdens een verhuizing.

Vooral als je zelf de werkzaamheden uitvoert, wil je zeker zijn dat er niets mis gaat. Het is daarom verstandig om tijdig te controleren of je goed bent verzekerd.

Inboedelverzekering

Verhuis je zelf en ben je in het bezit van een inboedelverzekering? Houd er dan rekening mee dat een standaard verzekering doorgaans alleen onheil dekt zolang het plaatsvindt op het oude of nieuwe adres. Bij het overbrengen van de inboedel naar de nieuwe woning ben je vaak niet verzekerd tegen mogelijke risico’s. Denk hierbij aan schade tijdens het vervoeren, diefstal uit een motorrijtuig of het vermist raken van goederen.

Het geneesmiddel mag niet worden gebruikt bij kinderen en adolescenten jonger dan 18 jaar. Hoe lang moet het product gebruikt worden? De behandelingsduur moet zo kort mogelijk zijn. Je kan een paar dagen zolpidem 5mg pille duren tot 2 weken en mag niet langer dan 4 weken. Uw arts zal u vertellen wanneer en hoe om te stoppen met de behandeling. Als u meer dan u zou mogen, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts te nemen. Neem deze verklaring en eventuele overgebleven tabletten te laten zien aan uw arts.
In het geval van een overdosis staan een vertroebeling van het bewustzijn van slaperigheid tot licht coma is beschreven. Bent u vergeten in te nemen Als u vergeten bent uw dosis voor het slapen gaan, maar merken dit ’s nachts, dus neem de gemiste dosis alleen als je 7 is nog steeds mogelijk – 8 uur ononderbroken slaap voor je moet opstaan. Als dat niet het geval is, neemt het geneesmiddel tot de volgende avond een bedtijd. Neem geen dubbele dosis om een ​​vergeten individuele doses.
Meer informatie: www.makelaarsland.nl
Email: info@makelaarsland.nl
T: 088 200 2000 (lokaal tarief)

Daarom is het raadzaam om enkele maanden voor de verhuizing de voorwaarden van jouw verzekeringspolis door te nemen met je verzekeraar. Indien de verzekeringsmaatschappij niet in staat is om dekking te bieden gedurende het transport, kun je alsnog eenvoudig je  inboedel laten verzekeren door de diensten van een verhuisbedrijf in te schakelen.

Verhuisverzekering via een verhuisbedrijf

Schakel je de hulp in van een professioneel verhuisbedrijf? Dan is de kans groot dat er een verhuisverzekering bij de dienst wordt geleverd. Een verhuisbedrijf dat aangesloten is bij de brancheorganisatie “Erkende Verhuizers”, zal je standaard een garantiecertificaat aanbieden. Met dit certificaat is jouw inboedel tijdens de verhuizing verzekerd tot een bedrag van €100.000. Hiermee ben je binnen Nederland verzekerd tegen verliezen en materiële schade aan jouw inboedel. Voor een verhuizing naar het buitenland kun je een aanvullende verzekering afsluiten.

Let op, niet alle verhuisbedrijven bieden dit standaard aan. Bij een prijsvechter kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je  beperkt verzekerd wordt of juist helemaal niet. De voorwaarden en garanties variëren per aanbieder dus vraag dit altijd na bij de verhuizers die je inschakelt.