Georg Jarnostraat 67 Utrecht

450.000 k.k.

Bereken je maandlasten

Deze woning is verkocht

Net te laat! Deze woning is al verkocht. Maar niet getreurd, er staan ongetwijfeld meer huizen te koop staan die voor jou interessant zijn! Met onze zoekopdracht kun je zoeken in het complete Nederlandse NVM aanbod.

5 kamers waarvan
4 slaapkamers

1 badkamer

Woonopp. 131 m2
Perceelopp. 89 m2

Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen voor deze woning. U kunt wel op een reservelijst worden geplaatst / Due to the overwhelming interest for viewings, it is no longer possible to book a viewing. You can be placed on a waiting list.

----See English text below ----

Zoekt u een ruime en luxe eengezinswoning in Leidsche Rijn die instapklaar is met alle faciliteiten op loopafstand? Plant u dan snel een bezichtiging in!

Omschrijving
Goed afgewerkte en instapklare tussenwoning met een volledig doorgetrokken gevel uit 2012 met 5 ruime slaapkamers, prachtige, luxe open keuken, moderne badkamer, tuin op het westen en erg rustig gelegen vlakbij winkelcentrum Terwijde. Op loopafstand van het station, Winkelcentrum Terwijde en op korte afstand van het Maximapark. Kortom, een ideale woning voor iedereen die van ruimte houdt en graag alle dagelijkse faciliteiten in de buurt heeft.

Ligging
De Georg Jarnostraat ligt in de wijk Terwijde in Leidsche Rijn. De woning bevindt zich in een rustig straatje waar voornamelijk alleen bestemmingsverkeer langs komt. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Terwijde met een AH, Kruidvat, Action en nog vele andere winkels. Er zijn o.a. nog een keurslager en verse bakker naast de supermarkten, winkels, horecagelegenheden en het gezellige plein midden in het winkelcentrum. Tevens zijn er diverse basisscholen en kinderdagverblijven, maar ook sportfaciliteiten (buiten en binnen) in de nabije omgeving. Op een paar minuten lopen ligt het Maximapark waar je heerlijk kan sporten op het Lint (10 km loop-/fietspad) en de kinderen kunnen spelen in diverse speeltuinen in de wijk.
Op een paar minuten lopen ligt station Utrecht Terwijde waarmee je binnen 7 minuten op Utrecht Centraal bent. In ongeveer 10 minuten (te voet/met de trein) kan je op Utrecht Centraal staan. Ga je liever met de fiets? In 20 minuten fietsen sta je in de Utrechtse binnenstad. Ook op loop-/fiets afstand ligt Leidsche Rijn Centrum met diverse horeca en winkels zoals o.a. Rituals, Hema, Jumbo Foodmarkt en H&M. Oftewel u kunt hier zelf besluiten of u op een vrij moment boodschappen doet, in het centrum van Utrecht bent of juist de rust opzoekt in het Maximapark. En dat alles binnen 5-10 minuten!

Uitvalswegen als A2 en A12 zijn in een paar minuten met de auto te bereiken en hiermee ligt de woning erg gunstig voor vrijwel alle grote steden. Rondom de woning is er altijd genoeg vrije parkeergelegenheid. Daarnaast is dit een ideale woning om een dagje thuis te werken vanwege de ruimte, glasvezelaansluiting en de faciliteiten in de wijk (boodschappen/koffie drinken/lunchen).

Woning
Deze zeer instapklare woning is gebouwd in 2012 binnen een kleinschalig nieuwbouwproject en door de huidige eigenaren goed onderhouden. De uitgebouwde woning is voorzien van een ruime berging met elektra. Alles is voorzien van houten kozijnen met dubbel (HR++) glas. Warm water en verwarming middels stadsverwarming dus u bent klaar voor de toekomst zonder gas. Kenmerkend voor de woning is de doorgetrokken gevel waardoor alle kamers erg goed in te delen zijn als slaapkamer of als kantoor. Tot en met de tweede verdieping zijn daardoor de kamers optimaal te gebruiken. Het schilderwerk buiten is volledig gedaan in 2018.

Indeling

Begane grond:
Bij binnenkomst treft u de entree, hal met meterkast en toilet. De riante, uitgebouwde woonkamer is tuingericht en voorzien van een ruime trapkast. Aan de voorzijde van de woonkamer treft u de luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken is ruim en biedt voldoende kastruimte. Hij is volledig uitgerust met prachtige Miele afzuigkap, vaatwasser, hoogglans Amerikaanse koelkast met koel-vries combinatie (inclusief ijsblokjesmaker), luxe AEG inductiekookplaat (2020), ruime AEG inbouw oven en veel werkruimte op het composiet stenen aanrechtblad.
De woonkamer is licht door de grote raampartij aan de achterkant. In de hele woonkamer ligt een mooie natuurstenen vloer. Middels openslaande deuren bereik je de tuin welke is gelegen op het westen. Hier kan je dus vanaf de middag tot laat in de avond van de zon genieten. De tuin is goed verzorgd (kunstgras gelegd in 2020) en achterin staat een berging.

Zowel aan de voorzijde van de woning, als aan de achterzijde van de woning is er meer dan voldoende (vrije) parkeergelegenheid.

Eerste verdieping:
Via de beklede trap kom je op de eerste verdieping en hier zijn 3 slaapkamers en de volledig betegelde badkamer. De luxe badkamer is compleet met tweede hangend toilet, inloopregendouche met spatschermen, ruim bad en zwart hoogglans wastafelmeubel. De badkamervloer is voorzien van plavuizen met een natuurstenen look. Middels een kunststof kozijnen raam en de mechanische ventilatie kunt u de badkamer optimaal ventileren. De slaapkamer aan de achterzijde is ruim en geschikt als kinderkamer of kantoor. Naast deze kamer ligt de kleinere kamer welke kan dienen als inloopkast, babykamer of werkplek. Hier treft u een mooie en praktisch ingerichte kast met spiegel schuifdeuren aan (ter overname). Aan de voorzijde ligt een zeer ruime kamer welke ideaal is als master bedroom. Fraai detail in deze kamer is de glaspartij van boven tot onder en over de hele breedte. De eerste verdieping is geheel (met uitzondering van de badkamer) voorzien van een nette laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping ligt eveneens een fantastisch ruime slaapkamer aan de voorzijde. Ook hier heb je een grote raampartij waar je ver weg kan kijken en mooi uitzicht geeft op de wijk. Deze kamer wordt thans gebruikt als slaapkamer, maar kan tevens uitstekend als kantoor worden gebruikt. Aan de achterzijde kan je eventueel een extra slaapkamer maken middels een eenvoudig te plaatsen wandje. De huidige eigenaren hebben dit in gebruik als kantoor. Je kan hier dus mee doen waar je maar behoefte aan hebt. Op deze verdieping is tevens een aparte waskamer voorzien van wasmachineaansluiting. De tweede verdieping is geheel (met uitzondering van de waskamer) voorzien van een nette laminaatvloer.

Erfpacht: Het betreft erfpacht, eeuwigdurend afgekocht (AV 1989)

Belangrijkste kenmerken:
- Zeer gunstig gelegen in een rustig straatje.
- Alle dagelijkse voorzieningen (diverse winkels en supermarkten, scholen, gezondheidscentra, treinstation, bushalte, opvang, etc) op loopafstand.
- Vlakbij uitvalswegen, openbaar vervoer en Leidsche Rijn centrum.
- Optimale ruimtes door volledig doorgetrokken gevel.
- Recent vernieuwde (2020) tuin op het westen.
- Schilderwerk buiten gedaan in 2018.
- Luxe keuken met Miele afzuigkap, AEG inductiekookplaat (2020), ruime oven en Bosch Amerikaanse koelkast.
- Badkamer met bad en inloopregendouche.
- Gedeeltelijke inboedel over te nemen (o.a. vrieskist, kasten).
- Ruime uitgebouwde woonkamer.
- Ruime woning met maar liefst 5 kamers.
- Voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de woning.
- Oplevering in overleg.

---------------------------------------------------------------

Are you searching for a spacious, luxury, ready to move in single-family house in Utrecht (Leidsche Rijn) with all facilities within walking distance? Please come and visit this house!

Description

Well-finished and ready to move in terraced house from 2012 with 5 spacious bedrooms, a luxury open kitchen, a modern bathroom, garden facing the West and quietly located near the shopping centre “Terwijde”. Within short walking distance from the station, shopping centre “Terwijde” and the beautiful Maximapark. In sum, the ideal single-family house in “Leidsche Rijn” with lots of space and well-maintained. This is the ideal house for anyone who loves space and daily facilities nearby.

Location
The street “Georg Jarnostraat” is situated in the neighbourhoud “Terwijde” in “Leidsche Rijn”. The house is situated in a quiet street where you can find mainly local traffic. Within short walking distance there is the shopping centre “Terwijde” with several well-known shops (AH, Kruidvat, Action). There are also a local butcher and a fresh bakery next to the supermarkets, shops, catering facilities and the cosy main square in the middle of the shopping centre. There are several primary schools and day care facilities in addition to the sport facilities (outdoor and indoor) in close vicinity. Just within few minutes walking distance the Maxima park can be found where you can exercise outdoors at “The Lint” (10 km walking/cycling path) and children can play outdoors on several playgrounds.
Within a few minutes walking distance, the railway station Utrecht Terwijde is situated which brings you within 7 minutes on the Central Station of Utrecht. Do you prefer cycling? Within 20 minutes you are in the city centre of Utrecht. In addition, within walking/cycling distance you will find Leidsche Rijn Centre with several catering facilities, and shops (e.g., Rituals, Hema, Jumbo Foodmarket, and H&M). You can decide whether you would like to get your groceries, go to the city centre of Utrecht or relax in the peaceful Maximapark, and you will find yourself there within 5-10 minutes!
The main highways (A2 and A12) are located within a few minutes driving distance. There is ample parking space surrounding the house. In addition, this is an ideal house to work from home due to the space, optical fiber connection and facilities in the neighbourhood (groceries/shops/catering facilities).

House
This is a ready to move in house built in 2012 within a small-scale construction project and maintained in good condition by the current owners. The expanded house is provided with a spacious storage room including electricity. The whole house is provided with wooden window frames with double-glazed (HR++) windows. Hot water and heating through district heating, so you are ready for the future! This house is featured by the extended façade whereby all (bed)rooms can be used optimally as a bedroom or home office. In 2018 the exterior of the house was painted.

Layout

Ground floor
When entering you will find the entrance, hallway with fuse box and toilet. The spacious, expanded living room faces the garden and is provided with an indoor closet. The front side of the living room has a luxury, open kitchen with several built-in appliances. The kitchen is spacious and is provided with enough cupboard space. It is fully equipped with a beautiful Miele extractor hood, a high glossy American fridge with several freezer compartments (including an icemaker), luxury AEG induction cooker (2020), spacious AEG built-in oven, and enough working space on the composite stone kitchen top.
The living room has enough light through the extended windows at the back. In the living room you will find a beautiful natural stone floor. Through folding doors you can reach the garden located on the West. So you can enjoy the sun from the afternoon till late in the evening. The garden is maintained in good condition (2020) and in the back a storage is located.

Both at the rear and the front of the house you will find enough (free) parking spaces.

First Floor:
Via the carpeted staircase you will arrive at the first floor where there are three bedrooms and a bathroom. The luxury bathroom is finished with a second hanging toilet, walk-in rain shower with splash guards, a bathtub, and a black high glossy vanity unit. The bathroom floor is tiled with a natural stone look. The bathroom can be ventilated via a PVC framed window and mechanic ventilation. The rear bedroom is spacious and can be used as a children’s bedroom or office. Next to the room, there is a smaller room which can be used as an in-door closet, nursery or extra workspace. In this room, you will find a magnificent and practical closet with mirror sliding doors (to takeover). At the front, there is a very spacious room ideally used as the Master Bedroom. A nice detail in this room are the glass windows which cover the facade from top till down across the whole width of the room. The first floor is completely provided with a nicely laminate floor (exempt from bathroom)

Second Floor:
On the second floor another spacious bedroom can be found at the front. Again, you will find the large windows covering the façade which allow you to have a nice view on the neighbourhood. The room is now used as a bedroom. However, it could also be used as an office space. At the rear, an extra bedroom can be created. At the moment, the owners use this room as an office space. You can use this space as you like. On this floor, there is also a laundry room equipped with a washing machine/dryer connection. The second floor has a laminate floor.

Leasehold: Concerns leasehold which has been bought off perpetually.

Relevant features:
- Located in a quiet street
- Within short walking distance from the station, shopping centre “Terwijde” and the beautiful Maximapark
- Nearby highways, public transport and Leidsche Rijn Centre
- Lots of space and large bedrooms which can be used for any purpose
- Recent (2020) garden facing West and new AEG induction cooker (2020)
- Outside painting done in 2018
- Bathroom with bathtub and shower
- Luxury kitchen with Miele extraction hood and Bosch American-style fridge/freezer
- Expanded living room
- Spacious house with 5 bedrooms
- Ample parking space surrounding house
-Transfer in consultation

Lees meer

Overdracht

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort Woonhuis

Eengezinswoning, Tussenwoning

Soort bouw

Bestaande bouw

Bouwjaar

2012

Soort dak

Plat dak Bitumineuze dakbedekking

Kadastrale gegevens

Erfpachtsrecht, gemeente Utrecht, sectie W, nummer 914 , perceeloppervlakte: 89 m2

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte

131m2

Externe bergruimte

6m2

Perceeloppervlakte

89m2

Inhoud

451m3

Indeling

Aantal kamers

5 kamers (waarvan 4 slaapkamers)

Aantal badkamers

1 badkamer

Badkamervoorzieningen

Ligbad, toilet, douche, wastafel, wastafelmeubel

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, TV kabel

Energie

Energielabel

A

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Stadsverwarming

Buitenruimte

Ligging

In woonwijk

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Achtertuin

31m2 (6,0 m2 diep en 5,2 m2 breed)

Ligging tuin

westen

Bergruimte

Soort berging

Vrijstaand hout

Voorzieningen

Voorzien van elektra

Garage

Soort

Geen garage

Parkeren

Soort

Openbaar parkeren

Alle kenmerken
Foto 1 van 40

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.