• Huis verkopen in Zutphen

    Jouw huis verkopen in Zutphen? Dan ben je vast benieuwd naar de huidige markt en wat een verkoopmakelaar in Zutphen voor jou kan betekenen. Lees verder!

    Huis verkopen in Zutphen

    Huis verkopen Zutphen Huis verkopen Zutphen

Verkoopmakelaar Zutphen

We horen je denken… ‘Is het wel nodig om een verkoopmakelaar in Zutphen in te schakelen, in deze oververhitte markt?’ Ons antwoord is ‘ja’. Want ook al lijkt het alsof woningen zichzelf tegenwoordig verkopen, er zijn ontzettend veel dingen waar je op moet letten, wat je moet regelen en waar je misschien geen verstand van hebt als het gaat om het verkopen van een huis. Neem bijvoorbeeld de juridische zaken. Weet jij precies hoe je alles juist regelt op het gebied van onderhandelen en de koopovereenkomst? Een verkoopmakelaar in Zutphen biedt echt de uitkomst.

Waarom voor Makelaarsland kiezen als verkoopmakelaar?

Je huis verkopen in Zutphen kan bij ons op twee manieren. Je doet zelf het een en ander, of je besteedt alles uit aan onze Makelaarsland Agent in Zutphen; Frank Huibers. Hij is volledig op de hoogte van de markt in jouw buurt en neemt je alles uit handen, als jij dat wilt natuurlijk.

Wij rekenen altijd een vast en eerlijk tarief. Want wat wij niet voor je doen, dat betaal je ook niet. Logisch toch?

huis verkopen

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

40

Aangevraagde
bezichtigingen

910

Huizen
verkocht

32

huis verkopen

Huis verkopen in Zutphen

Bij het verkopen van een huis komt er van alles op je af. Dingen waar je niet vaak in je leven mee te maken krijgt. Als ervaren verkoopmakelaar in Zutphen zorgen wij ervoor dat je huis snel én voor de beste prijs wordt verkocht. Wist jij dat de gemiddelde vraagprijs in Zutphen €433354 bedraagt? Door onze kennis en jarenlange ervaring met het verkopen van huizen in Zutphen, zijn wij op de hoogte van deze en nog veel meer belangrijke data uit jouw buurt en zelfs jouw straat. Zo kunnen we voor jou de beste strategie bepalen.

● Aantal woningen te koop in Zutphen: 331
● Gemiddelde vraagprijs in Zutphen: €433354
● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Zutphen: €2554

Je huis verkopen in Zutphen moet geen hoofdbreker worden. Makelaarsland zorgt ervoor dat je niks vergeet. Door onze handige tools en een super overzichtelijke online omgeving ben jij 24/7 op de hoogte van ontwikkelingen rondom de verkoop van jouw huis. De afgelopen periode gingen 333 verkopers jou voor en zij bespaarden duizenden euro’s aan makelaarskosten.

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Kopers in Zutphen

Je wilt je huis verkopen in Zutphen. Misschien wil je wel uit Zutphen verhuizen, of blijf je liever in de gemeente Zutphen wonen? Hoe dan ook, het is best aannemelijk dat we snel een koper voor jouw huis vinden. Op dit moment staan er 331 huizen te koop in Zutphen. Dat lijkt misschien veel, maar het aantal kopers in Zutphen ligt nog vele malen hoger. 1+1=2 dus de kans dat zich meerdere kopers voor jouw huis zullen melden, is op z’n zachtst gezegd, aanwezig.

Makelaarsland als NVM verkoopmakelaar in Zutphen

Als NVM-makelaar zijn we één van de grootste makelaars van Nederland. Per week komen er gemiddeld bijna duizend aanvragen voor bezichtigingen bij ons binnen. Sinds onze start in 2005 verkochten we al ruim 50.000 woningen door het land, ook bij jou in de buurt in Zutphen! Maak jij graag gebruik van onze ervaring? Kom snel in contact met Makelaarsland als jouw verkoopmakelaar in Zutphen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan dan zelf een vrijblijvend een gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je aan moet denken bij het verkopen van je huis. Ook leggen we je precies uit hoe we jou kunnen helpen. Of je nu zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft!

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.