Huis kopen? 2 woningen gevonden

2 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Molenerf 128 te Buitenpost

  Molenerf 128

  € 199.000

  9285VR, Buitenpost

  Gesch. 2-onder-1-kapwoning van 158 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Poelruit 14 te Buitenpost verkocht

  Poelruit 14

  € 350.000

  9285LH, Buitenpost

  Vrijstaande woning van 160 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Buitenpost

Wilt u een huis kopen in Buitenpost? Zoek dan in Buitenpost en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Buitenpost, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Buitenpost, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Buitenpost

Het komt veel voor dat iemand die in Buitenpost een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Buitenpost en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Buitenpost

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Buitenpost gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Buitenpost? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Buitenpost? Bekijk dan de koopwoningen in Buitenpost bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Buitenpost!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Boijl, Bolsward, Buitenpost, De Tike, De Westereen, Donkerbroek, Drachten, Dronryp, Eastermar, Elahuizen, Franeker, Gerkesklooster, Gorredijk, Grou, Gytsjerk, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hijum, Holwerd, Hommerts, Indijk, Itens, Jirnsum, Joure, Jubbega, Kollumerzwaag, Kootstertille, Koudum, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Makkum Fr, Mantgum, Moddergat, Morra, Munein, Nes, Nieuwehorne, Nijland, Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterbierum, Oosterwolde, Oosterzee, Oranjewoud, Oudehaske, Raard, Reduzum, Ried, Rinsumageast, Scharnegoutum, Sexbierum, Sint Nicolaasga, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Annaparochie, St.-Jacobiparochie, Stiens, Terherne, Terwispel, Tytsjerk, Tzum, Tzummarum, Vlieland, Walterswald, Warns, Wijnjewoude, Wirdum, Witmarsum, Wiuwert, Wolvega, Workum, Zandhuizen