Huis kopen? 43 woningen gevonden

43 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Rinsmastate 3 te Leeuwarden

  Rinsmastate 3

  € 175.000

  8926MB, Leeuwarden

  2-onder-1-kapwoning van 92 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Jongkindstraat 1 B te Leeuwarden

  Jongkindstraat 1 B

  € 125.000

  8932CT, Leeuwarden

  Appartement van 115 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Groningerplein 7 te Leeuwarden

  Groningerplein 7

  € 229.500

  8921NL, Leeuwarden

  Tussenwoning van 125 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Raaigras 48 te Leeuwarden verkocht o.v.

  Raaigras 48

  € 135.000

  8935GJ, Leeuwarden

  Tussenwoning van 110 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Eewal 79 te Leeuwarden verkocht o.v.

  Eewal 79

  € 159.000

  8911GS, Leeuwarden

  Appartement van 75 m²

  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

 • Hoofdfoto de Hooidollen 185 te Leeuwarden

  de Hooidollen 185

  € 154.000

  8918JB, Leeuwarden

  Eindwoning van 110 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Ytsjesan 63 te Leeuwarden

  Ytsjesan 63

  € 474.500

  8939DN, Leeuwarden

  Vrijstaande woning van 209 m²

  Aan water, In woonwijk, Aan vaarwater

 • Hoofdfoto Holdingastate 1 te Leeuwarden

  Holdingastate 1

  € 199.500

  8926MC, Leeuwarden

  Hoekwoning van 120 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto 2e Koestraat 36 te Leeuwarden

  2e Koestraat 36

  € 95.000

  8921NH, Leeuwarden

  Tussenwoning van 67 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Melkemastate 46 te Leeuwarden verkocht

  Melkemastate 46

  € 209.500

  8925AX, Leeuwarden

  2-onder-1-kapwoning van 105 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk


Huis kopen in Leeuwarden

Wilt u een huis kopen in Leeuwarden? Zoek dan in Leeuwarden en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Leeuwarden, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Leeuwarden, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Leeuwarden

Het komt veel voor dat iemand die in Leeuwarden een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Leeuwarden en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Leeuwarden

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Leeuwarden gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Leeuwarden? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Leeuwarden? Bekijk dan de koopwoningen in Leeuwarden bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Leeuwarden!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Akkrum, Appelscha, Bakkeveen, Balk, Boijl, Bolsward, Burgum, De Falom, De Tike, De Westereen, Drachten, Dronryp, Ee, Elahuizen, Elsloo Fr, Exmorra, Franeker, Gaastmeer, Gorredijk, Grou, Hantumhuizen, Harich, Harlingen, Haskerhorne, Haulerwijk, Heerenveen, Hemelum, Hijum, Hollum, Hommerts, IJlst, Indijk, Joure, Kollum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Langedijke, Langweer, Leeuwarden, Lemmer, Lippenhuizen, Luinjeberd, Makkinga, Makkum Fr, Marrum, Minnertsga, Moddergat, Nijega, Noardburgum, Noordwolde, Oentsjerk, Oosterwolde, Oosterzee, Oudega, Readtsjerk, Reduzum, Rinsumageast, Schalsum, Slijkenburg, Sloten, Sneek, Sondel, St.-Jacobiparochie, Stiens, Surhuisterveen, Suwald, Ter Idzard, Terherne, Vlieland, Walterswald, Wijnaldum, Wirdum, Witmarsum, Wolvega, Workum, Woudsend


menu