Huis kopen in Helmond (12 woningen)

 • Hoofdfoto Antilopelaan 26 te Helmond

  Antilopelaan 26

  € 199.000

  5704DJ, Helmond

  Geschakelde woning van 80 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Mr. Rietkerklaan 44 te Helmond

  Mr. Rietkerklaan 44

  € 263.500

  5707KN, Helmond

  Hoekwoning van 124 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Sneeuwheide 40 te Helmond

  Sneeuwheide 40

  € 259.500

  5704HC, Helmond

  Halfvrijstaande woning van 128 m²

  Aan bosrand, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Walenburgweide 7 te Helmond

  Walenburgweide 7

  € 259.000

  5709SN, Helmond

  2-onder-1-kapwoning van 141 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Peppeldonk 4 te Helmond

  Peppeldonk 4

  € 270.000

  5708AP, Helmond

  2-onder-1-kapwoning van 140 m²

  In woonwijk, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Willem Prinzenstraat 55 te Helmond

  Willem Prinzenstraat 55

  € 169.000

  5701BC, Helmond

  Hoekwoning van 91 m²

  In centrum, In woonwijk

 • Hoofdfoto Frankenvoort 22 te Helmond

  Frankenvoort 22

  € 392.500

  5706HG, Helmond

  2-onder-1-kapwoning van 165 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Beatrixlaan 84 te Helmond

  Beatrixlaan 84

  € 172.000

  5707LX, Helmond

  Appartement van 68 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto de Callenburgh 52 te Helmond

  de Callenburgh 52

  € 179.000

  5701PA, Helmond

  Appartement van 91 m²

  In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Binderseind 62 te Helmond

  Binderseind 62

  € 157.000

  5701SV, Helmond

  Tussenwoning van 104 m²

  Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk


Huis kopen in Helmond

Wilt u een huis kopen in Helmond? Zoek dan in Helmond en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Helmond, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Helmond, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Helmond

Het komt veel voor dat iemand die in Helmond een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Helmond en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Helmond

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Helmond gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Helmond? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Helmond? Bekijk dan de koopwoningen in Helmond bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Helmond!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Asten, Baarle-Nassau, Bakel, Bavel, Beers Nb, Bergeijk, Bergen Op Zoom, Berghem, Berkel-Enschot, Berlicum, Best, Beugen, Boxmeer, Boxtel, Breda, Budel, Cuijk, De Heen, Deurne, Deursen-Dennenburg, Dinteloord, Dongen, Dorst, Drongelen, Drunen, Dussen, Eersel, Eindhoven, Erp, Esch, Etten-Leur, Fijnaart, Gassel, Geldrop, Gemert, Goirle, Grave, Haaren, Halsteren, Hank, Haps, Heesch, Heeswijk-Dinther, Heeze, Helmond, Herpen, Heusden, Heusden Gem Heusden, Hilvarenbeek, Hoeven, Holthees, Hooge Zwaluwe, Hoogerheide, Kaatsheuvel, Katwijk Nb, Klein Zundert, Lage Zwaluwe, Langenboom, Lieshout, Loon Op Zand, Made, Maren-Kessel, Meeuwen, Mierlo, Moergestel, Nieuwendijk, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oosterhout Nb, Oploo, Oss, Ossendrecht, Oud Gastel, Prinsenbeek, Putte, Raamsdonksveer, Ravenstein, Reek, Rijen, Rijsbergen, Roosendaal, Rosmalen, Schaijk, Schijf, 's-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sleeuwijk, Someren, Son en Breugel, Sprang-Capelle, Sprundel, St. Willebrord, Standdaarbuiten, Steenbergen, Teteringen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Velp Nb, Vinkel, Vlijmen, Vught, Waalre, Waalwijk, Waspik, Wijk en Aalburg, Zevenbergen


menu

De website van Makelaarsland maakt gebruik van cookies. Zonder deze cookies werkt de website mogelijk niet optimaal.