Huis kopen? 14 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Drenthehof 10 te Helmond verkocht

  Drenthehof 10

  € 150.000

  5709CE, Helmond

  Tussenwoning van 105 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Leyplantsoen 11 te Helmond

  Leyplantsoen 11

  € 225.000

  5704LP, Helmond

  2-onder-1-kapwoning van 113 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Meienvoort 7 te Helmond

  Meienvoort 7

  € 359.000

  5706HK, Helmond

  2-onder-1-kapwoning van 156 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Ten Culen 1 te Helmond

  Ten Culen 1

  € 284.500

  5706MC, Helmond

  2-onder-1-kapwoning van 115 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Keizerlaan 6 te Helmond

  Keizerlaan 6

  € 675.000

  5708EE, Helmond

  Vrijstaande woning van 254 m²

  Aan bosrand, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Hertogsveld 6 te Helmond

  Hertogsveld 6

  € 429.000

  5708ZP, Helmond

  Tussenwoning van 184 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Kotterlaan 26 te Helmond verkocht

  Kotterlaan 26

  € 179.500

  5706ES, Helmond

  Tussenwoning van 132 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving

 • Hoofdfoto Antilopelaan 26 te Helmond

  Antilopelaan 26

  € 199.000

  5704DJ, Helmond

  Geschakelde woning van 80 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Mr. Rietkerklaan 44 te Helmond

  Mr. Rietkerklaan 44

  € 263.500

  5707KN, Helmond

  Hoekwoning van 124 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Walenburgweide 7 te Helmond verkocht

  Walenburgweide 7

  € 259.000

  5709SN, Helmond

  2-onder-1-kapwoning van 141 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving


Huis kopen in Helmond

Wilt u een huis kopen in Helmond? Zoek dan in Helmond en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Helmond, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Helmond, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Helmond

Het komt veel voor dat iemand die in Helmond een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Helmond en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Helmond

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Helmond gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Helmond? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Helmond? Bekijk dan de koopwoningen in Helmond bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Helmond!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Asten, Baarle-Nassau, Bakel, Beers Nb, Bergeijk, Bergen Op Zoom, Berghem, Best, Beugen, Biest-Houtakker, Biezenmortel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Budel, Cuijk, De Heen, Demen, Deurne, Deursen-Dennenburg, Dinteloord, Dongen, Drongelen, Drunen, Eindhoven, Erp, Esch, Etten-Leur, Fijnaart, Gassel, Geldrop, Gemert, Gemonde, Goirle, Grave, Haaren, Halsteren, Hank, Heerle, Heeswijk-Dinther, Heeze, Helmond, Hilvarenbeek, Hoeven, Hooge Zwaluwe, Hoogerheide, Kaatsheuvel, Katwijk Nb, Kruisland, Lage Zwaluwe, Lieshout, Liessel, Made, Maren-Kessel, Moergestel, Netersel, Nieuwendijk, Nieuwkuijk, Nuenen, Oisterwijk, Oosterhout, Oploo, Oss, Ossendrecht, Putte, Ravenstein, Reek, Riethoven, Rijen, Roosendaal, Rosmalen, Schaijk, Schijf, 's-Hertogenbosch, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sleeuwijk, Someren, Son en Breugel, Sprundel, St. Willebrord, Standdaarbuiten, Steenbergen, Steensel, Sterksel, Teteringen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Velp Nb, Vessem, Vinkel, Vlijmen, Vught, Waalre, Waalwijk, Wijk en Aalburg, Woudrichem


menu