Huis kopen? 5 woningen gevonden

5 woningen gevonden

 • Hoofdfoto Kortenroelefsweg 1 te Haaksbergen

  Kortenroelefsweg 1

  € 498.000

  7482PP, Haaksbergen

  Vrijstaande woning van 167 m²

  Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom

 • Hoofdfoto Parnassia 25 te Haaksbergen verkocht

  Parnassia 25

  € 399.000

  7483CD, Haaksbergen

  Vrijstaande woning van 166 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

 • Hoofdfoto Ridderspoor 2 te Haaksbergen

  Ridderspoor 2

  € 249.500

  7483AW, Haaksbergen

  Hoekwoning van 165 m²

  Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk

 • Hoofdfoto Merelstraat 107 te Haaksbergen verkocht

  Merelstraat 107

  € 215.000

  7481AL, Haaksbergen

  2-onder-1-kapwoning van 130 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

 • Hoofdfoto Hazemolenweg 11 te Haaksbergen

  Hazemolenweg 11

  € 447.500

  7482NG, Haaksbergen

  Vrijstaande woning van 223 m²

  Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging


Huis kopen in Haaksbergen

Wilt u een huis kopen in Haaksbergen? Zoek dan in Haaksbergen en omgeving een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in Haaksbergen, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar. Een NVM Makelaar die wel dezelfde kwaliteit biedt als andere (traditionele) makelaars in Haaksbergen, maar u duizenden euro’s aan courtage (makelaarskosten) bespaart door samen uw huis te verkopen. U schrijft de tekst, maakt de foto's en begeleidt de bezichtigingen, wij doen de rest en zorgen voor een perfecte juridische en notariële afhandeling.

Huis verkopen in Haaksbergen

Het komt veel voor dat iemand die in Haaksbergen een huis gaat kopen in de buurt ook een huis te koop gaat zetten in de buurt. Heeft u een interessante woning gevonden in Haaksbergen en wilt u zelf ook uw huis of appartement verkopen? Neem dan gerust contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze. Meer weten? Vraag een informatiegesprek aan of vraag onze brochure aan.

Zorgeloos een woning (ver)kopen in Haaksbergen

Wanneer u besluit een woning te (ver)kopen in Haaksbergen gaat u op zoek naar de juiste makelaar. Een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar behartigt úw belangen bij het (ver)kopen van een woning en helpt u zorgeloos een woning te (ver)kopen. Er zitten grote verschillen in kwaliteit van makelaars en de makelaarskosten. Steeds meer mensen gaan voor het (ver)kopen van een woning voor een makelaar online die de beste prijs/kwaliteit biedt. Zo’n makelaar is NVM makelaar Makelaarsland.

Gaat u een woning (ver)kopen in Haaksbergen? Laat ons u helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Doordat u zelf betrokken bent in het proces, betaalt u bij ons een vast laag makelaarstarief, maar u bent wel verzekerd van de kwaliteit van een échte NVM makelaar.

Wilt u wonen in Haaksbergen? Bekijk dan de koopwoningen in Haaksbergen bij Makelaarsland. Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis? Makelaarsland is ook uw verkopend makelaar in Haaksbergen!


Bekijk ook het woningaanbod in:

Almelo, Basse, Bathmen, Bergentheim, Borne, Colmschate, Dalfsen, De Krim, De Lutte, Dedemsvaart, Denekamp, Deventer, Diepenheim, Eesveen, Enschede, Enter, Giethmen, Giethoorn, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hasselt, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, IJhorst, IJsselmuiden, Kampen, Lemelerveld, Loozen, Lutten, Markelo, Nieuw Heeten, Nieuwleusen, Nijverdal, Oldemarkt, Oldenzaal, Olst, Ommen, Overdinkel, Raalte, Rijssen, Schalkhaar, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijk, Steenwijkerwold, Stegeren, Vriezenveen, Vroomshoop, Wierden, Wijhe, Willemsoord, Witharen, Zenderen, Zwolle