• Jouw makelaar in Biddinghuizen

    Huis in Biddinghuizen verkopen? Dan wil je vast meer weten over de huidige huizenmarkt en wat jouw verkoopkansen zijn. Lees verder!

    Makelaar Biddinghuizen

Huis verkopen in Biddinghuizen

Ga jij een huis verkopen in Biddinghuizen, of wil je juist naar Biddinghuizen verhuizen? Leuk! Aangezien we de grootste NVM-makelaar van Nederland zijn, weten we zeker dat we je daarbij kunnen helpen. Of je nu op het punt staat om een huis te gaan kopen, of juist te gaan verkopen, het is sowieso spannend. Bij Makelaarsland houden we het graag ‘leuk spannend’ en zorgen we ervoor dat het voor jou niet ‘houdt-je-uit-je-slaap-spannend’ wordt. Bij Makelaarsland weet je precies waar je aan toe bent en als je wilt nemen we je helemaal, een beetje of juist helemaal niet mee in het proces.

Bij het verkopen, maar ook zeker het kopen van een huis in Biddinghuizen, komt er van alles op je af. Dingen waar je normaal nooit mee te maken hebt. Neem bijvoorbeeld de vraagprijs: als verkoper wil je zoveel mogelijk overhouden aan de verkoop van je huis in Biddinghuizen, maar ook niet de hoofdprijs vragen waardoor niemand interesse toont.

Als koper betaal je liever niet teveel, maar kan het zomaar zijn dat je dik boven de vraagprijs moet bieden. Houd in Biddinghuizen rekening met gemiddeld 2,9 boven de vraagprijs. Ons doel is om deze zorgen bij jou weg te nemen. Door onze ervaring helpen wij jou aan de juiste prijs. Wist jij bijvoorbeeld dat de gemiddelde vraagprijs in Biddinghuizen €314.813 bedraagt?

makelaarsland usp's

Onze resultaten deze week

Woningen nieuw
in verkoop

35

Aangevraagde
bezichtigingen

1061

Huizen
verkocht

44

beoordeling funda

Huis kopen in Biddinghuizen

De keuze in Biddinghuizen is enorm. Op dit moment kies jij uit 98 woningen: zit er hier eentje voor jou bij? In Biddinghuizen duurt het gemiddeld 91 dagen voordat een huis van de markt verdwijnt. Met een gemiddelde vraagprijs van €314.813 in Biddinghuizen, betaal je per vierkante meter gemiddeld €2354.

● Aantal woningen te koop in Biddinghuizen: 98
● Gemiddelde vraagprijs in Biddinghuizen: €314.813
● Gemiddelde prijs per vierkante meter in Biddinghuizen: €2354

Onlangs verkocht in Biddinghuizen en omgeving

Benieuwd hoe Makelaarsland werkt?

Wij laten je graag zien welke stappen je doorloopt bij de verkoop van je huis.

Probeer het gratis uit

Verkopen huis in Biddinghuizen

Ook de verkoop van een huis in Biddinghuizen moet geen hoofdbreker worden. De afgelopen periode gingen 120 verkopers via Makelaarsland jou voor in deze regio. Als grootste NVM-makelaar hebben wij een enorme klantenkring.

Naast het regelen van de beste vraagprijs, ben je bij ons aan het juiste adres op het gebied van advertenties, bezichtigingen en contact met kopers. Daarbij verhuis jij uiteindelijk naar een nieuwe woning. Blijf jij in de gemeente, of stap jij uit de provincie? In beide gevallen ontzorgen wij je uiteraard ook graag bij de zoektocht naar een nieuwe woonplek. Alle zaken geregeld op één centrale plek. Handig!

Makelaarsland als NVM-makelaar in Biddinghuizen

Als NVM-makelaar zijn we één van de grootste makelaars van het land. Per week regelen wij gemiddeld bijna duizend bezichtigingen. In totaal verkochten we al ruim 50.000 woningen door heel Nederland en daar kunnen de komende tijd sowieso nog 98 woningen bijkomen. Ook bij jou in de buurt in Biddinghuizen! Maak jij graag gebruik van onze ervaring? Kom snel in contact met Makelaarsland als jouw makelaar in Biddinghuizen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Plan dan zelf een vrijblijvend een gesprek met ons in. Daarin bespreken we samen waar je aan moet denken bij het kopen of verkopen van je huis. Ook leggen we je uit hoe we jou kunnen helpen. Of je nou graag zoveel mogelijk zelf doet, of liever alles uit handen geeft: wij passen ons aan jouw behoefte aan!

Plan een gratis gesprek in

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn huis verkopen. Komt de makelaar wel bij mij thuis i.v.m. het coronavirus?

Is het slim om nu je huis te verkopen, i.v.m. het coronavirus?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.