De grootste aankoopmakelaar in Eindhoven

Op zoek naar een huis in Eindhoven? Als je je droomhuis hebt gevonden helpen Tom of Ron, onze Makelaarsland Agents in Eindhoven, je graag verder op weg. Maar óók als je nog geen huis op het oog hebt kun je hem inschakelen voor de zoektocht.

Een aankoopmakelaar is er voor jou, als je een huis koopt. Soms is er verwarring over de rol van de makelaar. Een verkoopmakelaar zal altijd de belangen van de verkoper behartigen, nooit die van de koper. Dus schakel een aankoopmakelaar in als je op zoek bent naar een huis of er al één hebt gevonden. Dan gaat hij meer naar de bezichtigingen. Hij kan je advies geven over de biedingen, hij doet de onderhandelingen én is jouw deskundige sparringspartner tijdens de grootste aankoop die je waarschijnlijk ooit zal doen.

> Ik wil ook meer weten over verkopen in Eindhoven

Om deze redenen schakel je een aankoopmakelaar in

Het loont om een aankoopmakelaar in de hand te nemen. Je hebt waarschijnlijk niet heel vaak,  of misschien nog nooit een huis gekocht, dan is het niet zo gek dat je daar weinig tot niks van af weet. Je loopt het risico om te veel te betalen. Of je komt achteraf voor onaangename verrassingen te staan. Dat kan zijn in juridische stukken of in de bouw van het huis zelf. Onze aankoopmakelaar in Eindhoven is Ron. Hij heeft wél de deskundigheid en ervaring om voor jou het beste resultaat te behalen. De kosten die je in eerste instantie maakt bij het inschakelen van een makelaar verdien je uiteindelijk terug op de aankoopprijs!

Ron of Tom helpt je met aankoop in Eindhoven

€ 1.975,-. Dat is de prijs die je betaalt bij Makelaarsland voor het inschakelen van een aankoopmakelaar. Ron en Tom zijn aankoopmakelaar in Eindhoven. Een van hen gaat de eerste keer vrijblijvend met je mee naar een bezichtiging. De gemiddelde kosten van een aankoopmakelaar liggen rond de € 2.431, maar aankoopmakelaars hanteren verschillende prijsstellingen voor hun diensten. Zo zijn er aankoopmakelaars die een percentage van de koopsom berekenen, werken met een prestatiebonus (percentage van het onderhandelingsresultaat) óf een vast tarief. De kosten van een aankoopmakelaar liggen aanzienlijk lager wanneer je een makelaar pas inschakelt op het moment dat je al een woning hebt gevonden die je wilt aankopen. Wanneer je een makelaar meeneemt bij bezichtigingen, lopen de kosten snel op. Bij Makelaarsland betaal je altijd één vast tarief, ongeacht het aantal bezichtigingen.

Ik wil meer weten over kopen of verkopen met Makelaarsland

Gratis meeloopbezichtiging

Ron biedt nu een vrijblijvende meeloopbezichtiging aan in Eindhoven. Heb jij aankoopplannen, en wil je vrijblijvend kennismaken met Ron? Dat is nu mogelijk. Je zit nergens aan vast, en je kunt achteraf rustig bedenken of je Ron of Tom écht gaat inschakelen.

> Gratis meeloopbezichtiging aanvragen

 

Veelgestelde vragen over een aankoopmakelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Wat is het verschil tussen aankoopmakelaar en verkoopmakelaar?

Zitten de kosten van een aankoopmakelaar in de ‘kosten koper’?

Alle veelgestelde vragen

Kennismaken?

Stel al jouw vragen in een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.