Huis op funda plaatsen – wat zijn de mogelijkheden?

Als je je huis gaat verkopen, wil je natuurlijk ook je huis op funda plaatsen. Bijna 100% van de woningzoekers begint de zoektocht naar een woning namelijk op deze huizensite.

Voor een prominente plaatsing van je huis op funda, schakel je een NVM makelaar in. Alleen wanneer je je woning verkoopt met een NVM makelaar krijg je namelijk een prominente woningpresentatie op funda, inclusief volledige fotoreportage en kenmerken van jouw huis. Als particulier kun je je huis niet aanmelden op funda. Om jouw huis op funda extra onder de aandacht te brengen kun je allerlei extra diensten inzetten.

Met Makelaarsland plaats je eenvoudig je huis op Funda

Jouw huis op funda te koop plaatsen

Je kunt je huis op funda te koop zetten met extra diensten. Hieronder vind je een aantal extra funda diensten.

Toppositie
Met een Toppositie op funda staat jouw woning een week of een maand bovenaan de zoekresultaten. Tijdens deze periode heeft jouw woning meer zichtbaarheid. De kans dat die ene koper jóuw woning vindt, wordt daardoor aanzienlijk vergroot!

Promolabel
Promolabel is dé manier om extra op te vallen in de resultatenlijst van funda. Je kunt de belangrijkste eigenschappen van jouw woning al vroeg in het zoekproces benoemen, waardoor je meer aandacht genereert wanneer je je huis op funda plaatst.

Open Huis
Tijdens een Open Huis kunnen woningzoekers vrijblijvend jouw woning bezoeken. Bij je woningpresentatie op funda kun je aangeven dat je Open Huis houdt, inclusief datum en tijd. Een Open Huis vermelding is gratis bij Makelaarsland.

Plattegronden
Met plattegronden laat je potentiële kopers de mogelijkheden van je woning zien. Door middel van plattegronden wordt je huis hoger in de zoekresultaten van funda geplaatst en wordt je woning langer en intensiever bekeken.

Wilt je meer informatie over de mogelijkheden om je huis op funda te plaatsen of staat je woning al via Makelaarsland op funda en wil je één van de bovengenoemde extra diensten bestellen? Neem dan gerust contact op met Makelaarsland via 088 200 2000 of info@makelaarsland.nl.