Huis op funda plaatsen: Wat zijn de mogelijkheden?

Als u uw huis gaat verkopen, wilt u natuurlijk ook uw huis op funda plaatsen. Bijna 100% van de woningzoekers begint de zoektocht naar een woning namelijk op de huizensite van Nederland: funda.

Voor een prominente plaatsing van uw huis op funda, schakelt u een NVM makelaar in. Alleen wanneer u uw woning verkoopt met een NVM makelaar krijgt u namelijk een prominente woningpresentatie op funda, inclusief volledige fotoreportage en kenmerken van uw huis. Als particulier kunt u uw huis niet aanmelden op funda. Om uw huis op funda extra onder de aandacht te brengen kunt u allerlei extra diensten inzetten.

Met Makelaarsland plaatst u eenvoudig uw huis op Funda

Uw huis op funda te koop plaatsen

U kunt uw huis op funda te koop zetten met extra diensten. Hieronder vindt u een aantal extra funda diensten.

Toppositie
Met een Toppositie op funda staat uw woning een week of een maand bovenaan de zoekresultaten. Tijdens deze periode heeft uw woning meer zichtbaarheid. De kans dat die ene koper uw woning vindt, wordt daardoor aanzienlijk vergroot!

Promolabel
Promolabel is dé manier om extra op te vallen in de resultatenlijst van funda. U kunt de belangrijkste eigenschappen van uw woning al vroeg in het zoekproces benoemen, waardoor u meer aandacht genereert wanneer u uw huis op funda plaatst.

Open Huis
Tijdens een Open Huis kunnen woningzoekers vrijblijvend uw woning bezoeken. Bij uw woningpresentatie op funda kunt u aangeven dat u Open Huis houdt, inclusief datum en tijd. Een Open Huis vermelding is gratis bij Makelaarsland.

Plattegronden
Met plattegronden laat u potentiële kopers de mogelijkheden van uw woning zien. Door middel van plattegronden wordt u huis hoger in de zoekresultaten van funda geplaatst en wordt uw woning langer en intensiever bekeken.

Uw huis op funda plaatsen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw huis op funda te plaatsen of staat uw woning al via Makelaarsland op funda en wilt u één van de bovengenoemde extra diensten bestellen? Neem dan gerust contact op met Makelaarsland via 088 200 2000 of info@makelaarsland.nl, óf laat ons u bellen.

Bel mij terug!

Wilt u ook uw huis op funda plaatsen of wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend informatiegesprek aan!

Veel gestelde vragen over funda

Hoe lang kan ik mijn huis op funda te koop zetten?

Hoe wordt het woonoppervlakte voor funda berekend?

Presentatie funda wijzigen – Moet ik hiervoor betalen?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.