De kogel is door de kerk. Je gaat je huis verkopen. Maar deze beslissing brengt nog meer keuzes met zich mee. Hoe ga je jouw huis verkopen? Met welke makelaar? Hoe zorg je voor een geslaagde bezichtiging? Hoe werken de onderhandelingen en wat staat er in de koopovereenkomst?

Huis verkopen – tips makelaar kiezen

Ga je jouw huis verkopen, dan moet je natuurlijk allereerst een makelaar kiezen. Maar het kiezen van een makelaar is geen makkelijke opgave; de keuze is reuze. Ga voor jezelf na wat je verwacht van een makelaar en voor welke prijs dit mogelijk is. Kies een NVM makelaar als je een perfecte woningpresentatie op funda wilt. Maar ook als je dit niet wilt (bijvoorbeeld bij stille verkoop), is het belangrijk om een makelaar te kiezen die aan je verwachtingen voldoet.

Wil je jouw huis verkopen tegen een vaste, lage prijs (in plaats van tegen een courtage, die de meeste makelaars hanteren), dan is Makelaarsland de juiste keuze voor jou. Makelaarsland werkt net even anders dan de gemiddelde makelaar; je hebt bij ons twee smaken om je huis te verkopen.

‘Ik wil graag zelf de bezichtigingen doen’

Omdat je zelf de bezichtigingen doet, heb jij een groot deel van de regie in handen. Eén telefoontje of mailtje naar ons Makelaarsland-team en je hebt precies de begeleiding die je nodig hebt. Zo bespaar je flink op de kosten.

‘Ik wil dat Makelaarsland de bezichtigingen verzorgt’

Je huis verkopen voor de beste prijs én op een manier die bij je past. Dat is precies waar onze Makelaarsland Agent jou bij kan helpen. Onze Agents hebben alle informatie om je een goed prijsadvies te geven en ze zijn ervaren onderhandelaars. Overweeg je te verkopen met Makelaarsland en wil je meer weten over onze aanpak? Vraag een gratis informatiegesprek aan!

Bereken jouw besparing

Bereken jouw besparing

Wij begrijpen dat je jouw woning voor zo laag mogelijke kosten wilt verkopen. Bij Makelaarsland profiteer je van uitstekende service voor een vast laag tarief. Net als bij een traditionele makelaar ontvang je van Makelaarsland ook een verkoopbord, advies over de verkoop en begeleiding tijdens het hele verkoopproces, alleen tegen vaste lage kosten.

Weten wat je bij ons bespaart op de makelaarskosten als je zelf de bezichtigingen doet?

Bereken mijn besparing!

Huis verkopen – tips woningpresentatie

De fotoreportage van een woning is het meest bekeken onderdeel van een woningpresentatie. Een goede, complete fotopresentatie is daarom van belang. Licht en ruimte spelen hierin een belangrijke rol. Voor de allerbeste woningfoto’s schakelen wij een professionele woningfotograaf in.

Uiteraard is ook een krachtige wervende aanbiedingstekst van belang. Inspiratie opdoen? Vind hier talloze woningpresentatie voorbeelden.

Soms is een fraaie fotoreportage niet voldoende om goed gevonden te worden op funda. Staat jouw woning in de buurt van andere te koop staande woningen of is jouw woning qua kenmerken gelijk aan veel andere woningen? Dan is het verstandig om jouw huis wat extra aandacht te geven met extra diensten van funda.

Huis verkopen – tips bezichtiging

Jouw huis staat te koop, de woningpresentatie staat op funda. Laat de bezichtigingen maar komen! Zodra de eerste afspraak is gemaakt, wil je jouw woning zo fraai mogelijk presenteren. Je woning verkoopt zichzelf wanneer deze er op-en-top bij staat. Hoe zorg je hiervoor? Lees het in onze tips voor bezichtigingen. Doe je zelf de rondleiding? Dan is het ook zeker handig om deze tips eens door te lezen voor een perfecte voorbereiding.

Wil je zelf je huis verkopen, of heb je een andere vraag? Vraag dan nu een gratis informatiegesprek aan!

Informatiegesprek aanvragen

Bedankt

We nemen binnenkort contact met je op.

Er is iets misgegaan

Probeer het opnieuw of neem contact op via info@makelaarsland.nl of 088 200 2000

Veel gestelde vragen over huis verkopen

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen?

Huis verkopen via Makelaarsland – hoe doe ik dat?

Alle veelgestelde vragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.