Jouw makelaar in Amersfoort, Makelaarsland

Huis verkopen in Amersfoort? Onze makelaars zijn expert in het verkopen van huizen! Jij kiest zelf hoeveel je bespaart. Je huis verkopen is goed geregeld bij Makelaarsland.

De makelaars van Makelaarsland zijn expert in het verkopen én aankopen van huizen en hebben veel ervaring in Amersfoort. Makelaarsland is de grootste NVM makelaar, dus goede kwaliteit is gegarandeerd.

Je huis verkopen in Amersfoort met de grootste NVM makelaar

Makelaarsland zorgt ervoor dat de verkoop van jouw huis goed geregeld is. Je kiest zelf hoeveel begeleiding je nodig hebt. Wij houden je sowieso 24/7 op de hoogte gehouden van de verkoop van je huis in jouw eigen Makelaarsland omgeving. Daarnaast heb je een persoonlijke makelaar die jouw contactpersoon is.

Jij kiest hoeveel je bespaart op makelaarskosten.

De gemiddelde makelaar in Amersfoort vraagt maar liefst 1,5 procent courtage! Bij Makelaarsland betaal je altijd een vast bedrag. Bereken hier wat jij bespaart wanneer je je huis verkoopt met Makelaarsland Online. Met Makelaarsland Online bespaar je éxtra omdat je zelf de bezichtigingen doet. Wil je meer begeleiding én een makelaar uit regio Amersfoort? Kies dan Makelaarsland Lokaal.

Heb je verkoopplannen?

Jouw makelaar in Amersfoort

Ik ben Wilco, Makelaarsland Agent in Amersfoort. Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld is. Wanneer je Makelaarsland Lokaal kiest verzorg ik de woningpresentatie tot de bezichtigingen en woningopname tot overdracht voor jou. Ook met aankopen kan ik jou helpen. Zeker in een markt als deze is het een voordeel om een aankoopmakelaar mee te nemen.

Wil je meer weten?

Meer over Wilco

Je huis verkopen goed geregeld?

Bij het verkopen van je huis zijn twee zaken van belang: de verkoopprijs en de snelheid van verkoop. Makelaarsland verkoopt sneller, en tegen een hogere transactieprijs dan de gemiddelde makelaar in Amersfoort.

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.