Uw makelaar in Amersfoort, Makelaarsland

Uw huis in Amersfoort verkopen? Onze goede makelaars zijn expert in het verkopen van huizen!

De makelaars van Makelaarsland zijn expert in het verkopen van huizen en hebben veel ervaring in Amersfoort. Makelaarsland is lid van de NVM, dus goede kwaliteit is gegarandeerd.

De beste prijs/kwaliteit verhouding in Amersfoort
Waarom zou u duizenden euro’s uitgeven aan een makelaar, terwijl u ook een verkopend NVM makelaar voor € 1.290 kunt inschakelen? Kies daarom voor Makelaarsland. De gemiddelde makelaar in Amersfoort vraagt maar liefst 1,5 procent courtage!

Onze makelaars, de beste verkoopkansen
Bij het verkopen van uw huis zijn twee zaken van belang: de verkoopprijs en de snelheid van verkoop. Makelaarsland verkoopt sneller, en tegen een hogere transactieprijs dan de gemiddelde makelaar in Amersfoort.

Samen verkopen met onze makelaars
Makelaarsland werkt met een unieke formule. Onder het motto ‘Verkopen doen we samen’ hebben wij in Nederland, en dus ook als makelaar in Amersoort, reeds vele woningen (> 24.000) succesvol verkocht!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.