Jouw makelaar in Biddinghuizen, Makelaarsland

Je huis verkopen in Biddinghuizen? Met Makelaarsland ben je zeker. Je betaalt namelijk een vast en laag bedrag. Verkopen gaat makkelijk met de ervaring van jouw persoonlijke makelaar en gebruik van onze app!

Je wilt je huis of appartement goed en snel verkopen?
Bij NVM makelaar Makelaarsland staan onze experts voor je klaar.

De grootste NVM makelaar van Nederland
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste makelaar van Nederland. Deze positie is verkregen door de unieke formule van Makelaarsland.

Unieke formule
De makelaars van Makelaarsland begeleiden je door het hele verkooptraject van jouw woning in Biddinghuizen. Wij verzorgen het verkoopproces van A tot Z, van woningopname tot aan koopovereenkomst. Jij verzorgt bij Makelaarsland zelf de bezichtigingen. Geen makelaar kan namelijk meer en beter over jouw huis en buurt in Biddinghuizen vertellen dan jijzelf. Voor geïnteresseerden is het een groot pluspunt dat zij buiten werktijden kunnen bezichtigen. Tevens horen zij graag jouw verhalen over de sfeer van de woning en de buurt waarin deze is gesitueerd.

Plaatsing huizensites
Makelaarsland zorgt voor plaatsing van je huis of appartement in Biddinghuizen op alle grote huizensites van Nederland; onder andere Funda.

Vaste lage courtage
De formule van Makelaarsland resulteert in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je betaalt altijd een vast en laag bedrag, ongeacht de verkoopprijs, dat is al snel tot duizenden euro’s minder dan bij een traditionele makelaar.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.