Jouw verkopend makelaar in Biddinghuizen, Makelaarsland

Verkoop je huis of appartement met de experts van Makelaarsland voor € 1.286,-.

Je wilt je huis of appartement goed en snel verkopen?
Bij NVM makelaar Makelaarsland staan onze experts voor je klaar.

De grootste NVM makelaar van Nederland
Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste makelaar van Nederland. Deze positie is verkregen door de unieke formule van Makelaarsland.

Unieke formule
De makelaars van Makelaarsland begeleiden je door het hele verkooptraject van je woning in Biddinghuizen. Wij verzorgen het verkoopproces van A tot Z, van woningopname tot aan koopovereenkomst. Je verzorgt bij Makelaarsland zelf de bezichtigingen. Geen makelaar kan namelijk meer en beter over je huis en buurt in Biddinghuizen vertellen dan jijzelf. Voor geïnteresseerden is het een groot pluspunt dat zij buiten werktijden kunnen bezichtigen. Tevens horen zij graag jouw verhalen over de sfeer van de woning en de buurt waarin deze is gesitueerd.

Plaatsing huizensites
Makelaarsland zorgt voor plaatsing van je huis of appartement in Biddinghuizen op alle grote huizensites van Nederland; onder ander Funda.

Vaste lage courtage € 1.286
De formule van Makelaarsland resulteert in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je betaalt slechts € 1.286 courtage (incl. BTW), duizenden euro’s minder dan bij een traditionele makelaar.