Uw Gelderlandse makelaar in Culemborg, Makelaarsland

Voor het snel en goed verkopen van uw huis of appartement gaat u naar Makelaarsland

U wilt uw huis verkopen in Culemborg?
NVM makelaar Makelaarsland is u graag van dienst bij de verkoop van uw huis of appartement in Culemborg

Bespaar op de kosten..
Met Makelaarsland als uw verkopend makelaar in Culemborg bespaart u al snel duizenden euro’s courtage. NVM makelaar Makelaarsland hanteert een vaste lage prijs van 1.290 – (incl. BTW).

… maar niet op de kwaliteit
Als u kiest voor Makelaarsland als je NVM makelaar nemen wij u een flink aantal taken uit handen. Zo verzorgt Makelaarsland onder andere de taxatie van uw woning in Culemborg, geven wij een adviesverkoopprijs en handelen wij de juridische aspecten af. Een ander belangrijk onderdeel in het gehele proces is het voeren van de onderhandelingen met de potentiële koper. Eén van onze professionele en gekwalificeerde makelaars adviseert u hier graag in.

Plaatsing grootste woningsites
Iedereen die in Culemborg op zoek is naar een woning moet uw woning kunnen vinden. Daarom zorgt Makelaarsland ervoor dat uw te koop staande woning in Culemborg perfect wordt gepresenteerd op de grootste woningsites van Nederland.

Wat doet u zelf?
U verzorgt bij Makelaarsland zelf de bezichtigingen, zodat u uw eigen enthousiasme en ervaringen kunt delen met geïnteresseerden. Immers, wie kent uw huis en buurt in Culemborg beter dan u zelf? Voor eventuele kopers is het tevens een groot voordeel om buiten werktijden te kunnen bezichtigen.

Twijfelt u na bovenstaande nog over de keuze voor Makelaarsland neemt dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op nummer 088 200 2000.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.