Jouw verkopend makelaar in De Bilt: Makelaarsland

Verkopen van jouw huis doen wij samen met jou! Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en waarborgt goede kennis van de huidige huizenmarkt en uitstekende expertise op het gebied van onderhandelen. Als NVM makelaar verkoopt Makelaarsland huizen gemiddeld sneller en tegen een hogere transactieprijs dan de gemiddelde NVM makelaar, ook in De Bilt.

Vaste lage courtagekosten

Makelaarsland verkoopt jouw huis voor één vast en laag tarief. Omdat jij bij NVM makelaar Makelaarsland zelf actief bent bij de verkoop van je huis in De Bilt, bespaar je duizenden euro’s courtagekosten.

Wie doet wat?

Makelaarsland
Makelaarsland neemt jou alle lastige zaken uit handen die tijdens een verkoopproces van belang zijn. Zo verzorgen wij de woningopname en de koopovereenkomst. We regelen alle juridische rompslomp voor je. Tevens plaatsen wij jouw woning op alle grote huizensites, waaronder funda en verzorgen onze makelaars de onderhandelingen.

Je bent zelf ook actief
Jij doet dat wat je goed zelf kunt, namelijk het rondleiden van geïnteresseerden. Zo ben je zelf actief betrokken bij de verkoop van jouw huis in De Bilt.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.