Uw verkopend makelaar in De Bilt: Makelaarsland

Verkopen van uw huis doen wij samen met u! Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en waarborgt goede kennis van de huidige huizenmarkt en uitstekende expertise op het gebied van onderhandelen. Als NVM makelaar verkoopt Makelaarsland huizen gemiddeld sneller en tegen een hogere transactieprijs dan de gemiddelde NVM makelaar ook in De Bilt.

Vaste lage courtagekosten

Makelaarsland verkoopt uw huis voor slechts € 1.290 (incl. BTW). Omdat u bij NVM makelaar Makelaarsland zelf actief bent bij de verkoop van uw huis in De Bilt,  en bespaar u duizenden euro’s courtagekosten.

Wie doet wat?

Makelaarsland
Makelaarsland neemt u alle lastige zaken uit handen die tijdens een verkoopproces van belang zijn. Zo verzorgen wij de woningopname en de koopovereenkomst. We regelen alle juridische rompslomp voor u.  Tevens plaatsen wij uw woning op alle grote huizensites, waaronder funda en verzorgen onze makelaars de onderhandelingen.

U bent zelf ook actief
U doet dat wat u het beste zelf kunt, namelijk het rondleiden van geïnteresseerden. Zo bent u zelf actief betrokken bij de verkoop van uw huis in De Bilt.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.