Jouw verkopend makelaar in De Bilt: Makelaarsland

Verkopen van je huis doen wij samen met jou! Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en waarborgt goede kennis van de huidige huizenmarkt en uitstekende expertise op het gebied van onderhandelen. Als NVM makelaar verkoopt Makelaarsland huizen gemiddeld sneller en tegen een hogere transactieprijs dan de gemiddelde NVM makelaar ook in De Bilt.

Vaste lage courtagekosten

Makelaarsland verkoopt jouw huis voor slechts € 1.286 (incl. BTW). Omdat je bij NVM makelaar Makelaarsland zelf actief bent bij de verkoop van je huis in De Bilt,  en bespaar je duizenden euro’s courtagekosten.

Wie doet wat?

Makelaarsland
Makelaarsland neemt jou alle lastige zaken uit handen die tijdens een verkoopproces van belang zijn. Zo verzorgen wij de woningopname en de koopovereenkomst. We regelen alle juridische rompslomp voor jou.  Tevens plaatsen wij jouw woning op alle grote huizensites, waaronder funda en verzorgen onze makelaars de onderhandelingen.

Je bent zelf ook actief
Jij doet dat wat jij het beste zelf kunt, namelijk het rondleiden van geïnteresseerden. Zo ben je zelf actief betrokken bij de verkoop van jouw huis in De Bilt.