Uw makelaar in Dordrecht, Makelaarsland

Verkoop uw huis in Dordrecht snel en efficiënt samen met de goede makelaars van Makelaarsland!

De keuze voor een geschikte makelaar voor de verkoop van uw huis in Dordrecht is belangrijk. Kiest u voor een traditionele Dordrechtse makelaar? Of kiest u voor de moderne werkwijze van onze makelaars bij Makelaarsland? Bij Makelaarsland heeft u zelf een actieve rol, waardoor u duizenden euro’s bespaart ten opzichte van andere makelaars uit Dordrecht.

Moderne makelaar voor € 1.290
Waarom duizenden euro’s betalen voor een makelaar als u voor een vast bedrag van € 1.290,- een makelaar met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kunt inschakelen? Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit betekent dat kwaliteit gegarandeerd is. Het grote verschil ten opzichte van andere makelaars in Dordrecht is de moderne werkwijze.

Moderne werkwijze van onze makelaars
Heeft u jarenlang in uw te verkopen huis gewoond? Kent u Dordrecht als geen ander? Onze makelaars benutten graag uw kennis. Daarom verzorgt u bij Makelaarsland zelf foto’s, tekst en bezichtigingen. Deze drie zaken kunt u immers beter dan welke makelaar dan ook. Over de overige (lastige) zaken hoeft u zich geen zorgen te maken, dat regelen onze makelaars gewoon.

Het Makelaarsland stappenplan
Samengevat doorloopt u de volgende stappen van het verkoopproces als uw NVM makelaar Makelaarsland inschakelt voor de verkoop van uw huis of appartement in Dordrecht.

–  Stap 1. Uw Dordrechtse woning aanmelden: Uw makelaar moet weten wie u bent en welke woning in Dordrecht u verkoopt. Daarom verzoeken wij u zich aan te melden via de site van Makelaarsland.

–  Stap 2. Opname door NVM makelaar: Om u te kunnen adviseren over de vraagprijs, moeten wij weten wat uw woning waard is. Omdat de woningmarkt in elke plaats uniek is, komt er een NVM makelaar/taxateur uit de omgeving van Dordrecht bij u langs. Deze makelaar berekent de maten van uw woning en onderzoekt juridische en bouwtechnische aspecten. Ook doet deze makelaar navraag bij het Kadaster in Dordrecht.

–  Stap 3: Perfecte promotie: U maakt foto’s en tekst voor uw woningpresentatie, uw makelaar zorgt voor de ideale promotie. Uw makelaar plaatst uw huis in het woningaanbod van Dordrecht op funda. Ook ontvanht u een uitgebreid presentatiepakket van uw makelaar.

–  Stap 4: Rondleiding en onderhandelingen: U laat geïnteresseerden je Dordrechtse woning zien. Uw makelaar doet de onderhandelingen. Uw makelaar is zeer ervaren in het voeren van onderhandelingen en heeft reeds vele woningen in Dordrecht en omgeving succesvol verkocht.

–  Stap 5: Na overeenstemming: Heeft uw makelaar de onderhandelingen tot een goed einde gebracht, dan is er overeenstemming. Uw makelaar stelt de koopakte op om de gemaakte afspraken vast te leggen. Op de dag van overdracht gaat u samen met de koper naar de notaris. Vanaf deze dag is de verkochte woning in Dordrecht eigendom van de koper.

Over Dordrecht
Dordrecht (ook wel Dordt genoemd door de bewoners) ligt op de plek waar de Merwede wordt gesplitst in de Noord en de Oude Maas. De geschiedenis van Dordrecht gaat terug tot in het jaar 1049. Toen heette Dordrecht nog ‘Thuredrith’, wat ‘doorwaadbare plaats in de rivier Thure’ betekent. Dordrecht behoort tot de oudste steden van Nederland en wordt in de volksmond ook wel ‘eerste stad’ genoemd. In 1421 zijn grote delen van Dordrecht overstroomd, waardoor Dordrecht op een eiland kwam te liggen. Dordrecht was strategisch gelegen in Nederland en werd daardoor een belangrijke stapelplaats. In Dordrecht werd voornamelijk wijn, hout en graan verhandeld. In 1253 werd er in Dordrecht een gymnasium opgericht (Latijnse school). Deze school bestaat nog steeds (Johan de Witt-gymnasium) en is hiermee het oudste gymnasium van Nederland. Mooie bezienswaardigheden in Dordrecht zijn de rivierkade bij de Groothoofdspoort, de Grote Kerk en de binnenhavens. Het Statenplein is vandaag de dag het commerciële middelpunt van Dordrecht.

Kortom: Makelaarsland is ook voor de verkoop van uw huis in Dordrecht de juiste keuze!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.