Jouw makelaar in Dordrecht, Makelaarsland

Makelaar in Dordrecht nodig? Verkoop je huis in Dordrecht snel en efficiënt samen met de goede makelaars van Makelaarsland!

De keuze voor een geschikte makelaar voor de verkoop van je huis in Dordrecht is belangrijk. Kies je voor een traditionele Dordrechtse makelaar? Of kies je voor de moderne werkwijze van onze makelaars bij Makelaarsland? Bij Makelaarsland Online heb je zelf een actieve rol, waardoor je duizenden euro’s bespaart ten opzichte van andere makelaars uit Dordrecht.

Bespaar op je makelaarskosten in Dordrecht

Waarom duizenden euro’s betalen voor een makelaar als je voor een vast bedrag een makelaar met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kunt inschakelen? Makelaarsland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit betekent dat kwaliteit gegarandeerd is. Het grote verschil ten opzichte van andere makelaars in Dordrecht is de moderne werkwijze. Je betaalt namelijk een vast bedrag, ongeacht de verkoopprijs.

Wil je weten hoeveel jij bespaart met Makelaarsland Online?

Bereken je besparing

Moderne werkwijze van onze makelaars

Heb je jarenlang in jouw te verkopen huis gewoond? Ken je Dordrecht als geen ander? Onze makelaars benutten graag jouw kennis. Daarom verzorg je bij Makelaarsland zelf de tekst en bezichtigingen. Deze zaken kun je prima zelf. Over de overige (lastige) zaken hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen onze makelaars gewoon.

Het Makelaarsland stappenplan

Samengevat doorloop je met Makelaarsland Online de volgende stappen van het verkoopproces als je NVM makelaar Makelaarsland inschakelt voor de verkoop van je huis of appartement in Dordrecht.

–  Stap 1. Jouw Dordrechtse woning aanmelden: Je makelaar moet weten wie je bent en welke woning in Dordrecht je verkoopt. Daarom verzoeken wij je om je aan te melden via de site van Makelaarsland.

–  Stap 2. Opname door NVM makelaar: Om je te kunnen adviseren over de vraagprijs, moeten wij weten wat je woning waard is. Omdat de woningmarkt in elke plaats uniek is, komt er een NVM makelaar/taxateur uit de omgeving van Dordrecht bij je langs. Deze makelaar berekent de maten van je woning en onderzoekt juridische en bouwtechnische aspecten. Ook doet deze makelaar navraag bij het Kadaster in Dordrecht.

  Stap 3: Perfecte promotie: Jij maakt de tekst voor je woningpresentatie, jouw makelaar zorgt voor de ideale promotie. Je makelaar plaatst je huis in het woningaanbod van Dordrecht op funda. Ook ontvang je een uitgebreid presentatiepakket van je makelaar.

  Stap 4: Rondleiding en onderhandelingen: Jij laat geïnteresseerden je Dordrechtse woning zien. Je makelaar doet de onderhandelingen. Jouw makelaar is zeer ervaren in het voeren van onderhandelingen en heeft reeds vele woningen in Dordrecht en omgeving succesvol verkocht.

–  Stap 5: Na overeenstemming: Heeft jouw makelaar de onderhandelingen tot een goed einde gebracht, dan is er overeenstemming. Je makelaar stelt de koopakte op om de gemaakte afspraken vast te leggen. Op de dag van overdracht ga je samen met de koper naar de notaris. Vanaf deze dag is de verkochte woning in Dordrecht eigendom van de koper.

Wil je meer weten over verkopen met Makelaarsland, of heb je andere vragen? Wij helpen je graag.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Over Dordrecht

Dordrecht (ook wel Dordt genoemd door de bewoners) ligt op de plek waar de Merwede wordt gesplitst in de Noord en de Oude Maas. De geschiedenis van Dordrecht gaat terug tot in het jaar 1049. Toen heette Dordrecht nog ‘Thuredrith’, wat ‘doorwaadbare plaats in de rivier Thure’ betekent. Dordrecht behoort tot de oudste steden van Nederland en wordt in de volksmond ook wel ‘eerste stad’ genoemd. In 1421 zijn grote delen van Dordrecht overstroomd, waardoor Dordrecht op een eiland kwam te liggen. Dordrecht was strategisch gelegen in Nederland en werd daardoor een belangrijke stapelplaats. In Dordrecht werd voornamelijk wijn, hout en graan verhandeld. In 1253 werd er in Dordrecht een gymnasium opgericht (Latijnse school). Deze school bestaat nog steeds (Johan de Witt-gymnasium) en is hiermee het oudste gymnasium van Nederland. Mooie bezienswaardigheden in Dordrecht zijn de rivierkade bij de Groothoofdspoort, de Grote Kerk en de binnenhavens. Het Statenplein is vandaag de dag het commerciële middelpunt van Dordrecht.

Kortom: Makelaarsland is ook voor de verkoop van je huis in Dordrecht de juiste keuze!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.